måndag 16 februari 2009

Vilken helg

Hon kom och försvann. Som en virvelvind. Min väninna sedan 27 år tillbaka. Hennes besök hos oss var kort men intensiv och SÅ KUL! Man får leta länge efter en sådan levnadsglad person som I-M. Ingenting är omöjligt och motgångar vänder hon snabbt till något positivt.

Hon kom i fredags med tåg till Hartford efter flera dagars flackande i USA och Kanada. Trodde först att hon skulle vara lite trött så där, men ut ur tåget kommer en strålande glad kvinna och ropar högt på perrongen "Tänk att jag är HÄR nu!" Som en primadonna. HAHAHAAAAA. Det första vi gjorde var att handla lite smått och gott. Väl hemma slog vi upp varsitt glas vin och vår mundiarré satte genast igång. Vi hade ju inte setts sedan i oktober! Lite snack via email såklart och några telefonsamtal, men det är ju inte SAMMA SAK. Innan middagen drog vi iväg till gymmet såklart och där ville jag visa henne mitt stora intresse för Groove och givetvis ÄLSKADE I-M det och blev snabbt tjenis med alla. Hon är sån helt enkelt.

Fort fort hem för att göra oss iordning och in till Hartford. Det blev mycket mat och vin och prat. Men så kul. Maken var med och han hänger med skapligt i våra diskussioner. Män är ju INTE intresserade av skvaller och kackel, nääädå! Pyttsan, öronen ser ju ut som stora kastrull lock och halsen blir lite extra lång och så försöker de se lite ointresserade ut. Vi kvinnor VET att män tycker det är kul att lyssna på oss. Så det så!

Natten blev lång och när maken hade lagt sig satt vi uppe och tittade i gamla fotoalbum och gapflabbade. Ja det var inget fnitter utan ASGARV. Och det var såååååå skönt att bara skratta och minnas allt kul vi haft. Och har.

Lördagen ägnades åt shopping. I mängder! Det var skor, jeans, jackor, blusar, t-shirts. You name it. Det slutade med att I-M fick låna en väska av mig för att få med sig allt hem. På kvällen kom det ett par goda vänner och vi hade en jättetrevlig middag. Natten blev väldigt lång igen.

Söndag förmiddag åkte hon. Ni ska inte tro att när hon klev av planet halv åtta på morgonen i Stockholm att hon åkte hem heller. Nej nej. Virvelvinden drog till jobbet med all packning för att jobba. Utan sömn på planet. Var hämtar hon all sin kraft ifrån undrar jag ibland?

Here I come!

Tjenis med alla såklart!

Svettiga brudar efter Groove passet.

Jag om MIN väninna I-M

Mycket mycket sent en koll på bilder och lite facebookande

Middag lördag kväll i goda vänners lag

Efterrätt med hjärtformade pan cakes, jordgubbar och grädde mmmmmmmm

Nattamat. Lite ribs...

Ny vecka. Nya utmaningar. Trött men nöjd :)

7 kommentarer:

anna of sweden sa...

Så mysigt det låter.
Härligt att få tanka lite energi med prat och skratt!

underytanjag sa...

Åh visst är det härligt med såna vänner! Här skiner solen iallafall över snöig trädgård...

Taina sa...

Anna:
Ja guuud vad energi jag fick av allt skratt. Men det gick åt en del energi också eftersom det blev väldigt liiite sömn.

underytan:
Javisst är det. De är guld värda. Njut av det vackra vädret! Vi ska också få lite sol idag. Tror jag.

Annika sa...

SÅ himla MYSIGT, TAINA!! jag blir avis när jag läser om I-Ms besök! jag vill också ha hit en kompis. NU!!!
OCH, bruden...GUD vad jag gillar ditt sätt att skriva!! Jag sitter här och småler HELA tiden!!
Det är som om man vore med!
Ah, mysig helg ni HADE!!!!
Jag har precis kommit hem från min power walk...
Undrar, vad är Groove????
KRAM!!!!

Taina sa...

Annika:
Men bjud hem nån DAAH, som ungdomarna säger...
Tack för komplimangen. Det värmde.
Och du Groove MÅSTE du prova. Se här:
What is Group Groove?

If you can move, you can Groove. You'll stomp, flick, wiggle, jiggle, hip, hop, snap, shimmy, shake, slide, glide, smile and laugh your way through this 60 minute fitness dance program. Experience a fusion of club, urban and Latin dance styles with motivating chart topping hits and retro classic tunes. Supportive, funky, easy going instructors help you Get A Move On! with Group Groove.

Annika sa...

FRÅN Sverige alltså!!! DUH!!!
:-)
Inte så lätt, tyvärr :-)
Groove!! Ska kolla om dom har det på mitt gym!!

Taina sa...

Annika:
Jag håller tummarna för att du hittar Groove. Du kommer inte att ångra dig. PROMISE!