måndag 2 februari 2009

Jag ar i Svedala :)

Landade pa Landvetter tidigt imorse. Det var minus 5. Ingen sno. Hade sovit ca 1,5 timme pa flyget. Akte pa en gang till hotellet, slangde av mig prylarna. Slappade en halvtimme, tog en snabbdusch och sedan var det bara att dra ivag. Tog sparvagnen ut till kontoret.

Val framme vid kontoret, mots man av RECEPTIONISTEN. Ni ska inte tro att vem som helst slapps in har inte. Nehej du. For ca 5 ar sedan gick Betty i pension. Vi trodde att nu blir det val en andring, men nu har hon aterupsstatt. EN NY BETTY! Granskning, haelsning och sedan kommer fragorna och till slut kraven. Har lart mig att folja till punkt och pricka. Det ar smidigast sa.

Till slut fick jag saledes traffa den nya chefen. Det ar en modern chef. Han har ju till och med Facebook! Motet gick i alla fall bra och vi forberedde foljande dagars workshop.

Pa vag tillbaka till hotellet passade jag pa att handla lite svenskt smagodis( att ta med hem till Simsbury), veckotidningar, Lumenes produkter och sedan kopta jag en KEBAB! Ja jag vet att det inte ar sa nyttigt, men ibland kan jag bli sa suuuugen pa fast food. Satt sedan har pa hotellrummet och mumsade, glupskt, i mig kebaben. Sasen, som ar vit, rann langs mungiporna. Tur att ingen knackade pa och jag hade behovt oppna i ett sant skick. Det kunde ju ha blivit ett sant daer pinsamt missforstand. Ja ni vet nar man har tjock, vit sas kring munnen och for att fa bort den sa slickar man runt med munnen....som gradde typ. Eller...nae nu blev det valdigt mycket fel. Ungefar som nar papphammar skulle rita av Skane.

Lagger in ett par bilder pa mitt lila, lilla hotellrum. De fragade om jag vill uppgradera mig till ett storre for 200 kr extra per natt. Varfor da ,tankte jag? Det ar ju bara jag.



Stor och skon sang.



Har finns allt man behover!


Nu ska jag forsoka sova. Det har inte blivit mycket somn pa 24 timmar och imorgon maste jag vara pigg!


Gonatt pa er!

6 kommentarer:

anna of sweden sa...

Ha det så bra i kära Sverige och ät lite smågodis för mig, är du snäll! ;P

Taina sa...

Anna:
Jag sag att du hade atit Swedish fish tidigare. Smagodis ar gott och jag ska tanka pa dig :)
Ha en bra dag.

Peter sa...

Svenskt smågodis. Ytterligare en oexploaterad export/importprodukt vid sidan av gångstavar, rullatorer, bullerdämpande material och effektiva kösystem...
Har du hunnit se nya "Gamla Ullevi"? Är spårvagnarna sig lika? Har du träffat några goa gubbar?

Taina sa...

Peter:
Ojoj, jag har inte hunnit se sa mycket an. Drog ivag tidigt imorse. Med sparvagn och det ar saaa mysigt att aka sparvagn och insupa atmosfaren i dem. De ar sig lika men kanske har antalet olika natioanliteter okat nagot.Goa gubbar finnsa det gott om :)
Smagodis ar definitivt en exportvara!

Helena sa...

Kul att läsa om rakade ben, stränga receptionister och Facebookande chefer. Trist att vi inte hinner ses, men ha det så himla gött i Götet.

Taina sa...

Helena:
Tackar!
Ja, det var lite dalig planering fran min sida. Jag kunde ju ha forlangt och stannat over helgen...Ha sa gott du med och hoppas ni ar friska fran alla magakommor nu...Kram