onsdag 20 maj 2009

Fattar ingenting

Sitter här. Chockad. Har precis tittat på finalen av American Idol. Den självklare vinnaren var ju Adam. Trodde jag med många andra. Nästan 100 miljoner hade röstat. Och Kris Allen vann. Berodde det på Adams nagellack? Var han inte tillräckligt sockersöt? Adam är ju unik. Kris kan sjunga. Visst. Det kan många andra också. Men inte som Adam.

Kris är småsöt och det går hem hos småflickorna. Och klimaktieritanterna. 

FY FAN!

8 kommentarer:

anna of sweden sa...

Ja, vad hände!?

kalaslotta sa...

sen är han dessutom gift, har barn samt är missionerande kristen!

Det vinner man Idol på speciellt som det sänds på FOX ...

Fast jag tycker Adam skrek för mycket i finalen...om jag ska vara ärlig.

Kris version av Heartless är den bästa version ever om du frågar mig..

Men vad vet jag...

Jag gillade ju Finland i Eurovision Song Contest.

De hamnade sist!

Anonym sa...

Kris har sjungit i en kristen kor och det finns ju sa manga konservativa religosa som rostar.
Sen hjalpte det inte Adam att det spreds bilder och rykten om att han ar gay for lite sedan. Jag ar jatte besviken att Adam inte vann. Adam var bast och hade verkligen en utstralning. Hoppas vi far se mer av Adam i alla fall. Han har "it"!
En som ocksa ar forbannad!

Mz.olsson sa...

Jag är jättesur!!! Och lite sur på mig själv för att jag är så sur!! Jag VET ju att det inte är så himla viktigt! Adam kommer vi att höra mer av i vilket fall som helst. Hur det går för Kris vet jag däremot inte! Behöver inte betyda NÅNTING att man vinner. Men principen??!!!!! Håller med dig - var det nagellacket???? Var han "för mycket"?? Sorgligt när det inte är talangen som räknas!
Usch! Jag är SUR!! Nu ska jag gå o lägga mig. SUR!

Annika sa...

Ja vad ända in i h-vete var det som hände?? TRODDE inte att det var SANT!!!
KUNDE inte fatta det.
Skit, en glam-rocker som Adam som är lite androgyn går inte hem i mellanamerika, så är det bara...
FY så ledsamt.
Jag ryser när jag ser och hör Adam. Tycker att han röst lyfter allt!!
HAN är stjärnnan!! STJÄRNAN!!
OCH han kommer att LYCKAS!!
Nä, det blir Adam som man kommer att minnas, och Danny. Kris kommer att försvinna på samma sätt som Taylor Hicks gjorde, och fler med honom...
KRAM så här på torsdagen!!

mammigranten sa...

Får ju erkänna att igår var första gången jag kollade, av den enkla anledningen att jag zappade lite och fastnade där för att Blackeyed var med. Inget slår dem tycker jag.

Om jag då som idol-oskuld ska säga något om de båda finalisterna så tycker jag att Adam var lite för mycket musikal, medan Kris sjöng mer poppigt. Men ingen av dem hade direkt djup i rösten. Adam kändes lite sådär pudelrockigt, men Kris kunde jag inte titta på när han sjöng, var tvungen att blunda pga hans konstiga grej han gjorde med hakan hela tiden...

Men men, kommer ju inte direkt köpa något som någon av dem producerar.

Kram

Taina sa...

Anna:
Jag är inte bara ledsen. Jag är SKITFÖRBANNAD!!!

KalasLotta:
Maken sa precis samma sak om att han tyckte Adam skrek för mycket i finalen. Men jag tror inte det var de sista låtarna som avgjorde det hela. Det var nog Adams hela appearance. Kris en gulligullpöjk.

Ja tänk, stackars Finland. Jag skyller på språket. Den enda gång de har vunnit var ju när knappt finnarna hörde vad de sjöng...

Anonym:
Vad skönt att höra att det är fler som är förbannade! Jag går så in för det här med American Idol och på det sättet har jag byggt upp rejäla förväntningar och kraschlandar. Suck :(

Mz.olsson:
Sur är nog bara förnamnet på min sinnesstämning! Jag tycker också det är en principsak för är man bäst på att sjunga i en sångtävling, ja då ska man tamejsjutton vinna också!

Annika:
PRECIS! POFF, bort med Kris och låt den starkaste stjärnan lysa. Dvs ADAM!!!

Taylor Hicks tyckte jag om faktiskt. Han var annorlunda och stack ut med sin lite töntiga stil. Du såg väl när han uppträdde nu i vår? Han har ju poppat till sig och blivit snygg!

Nej nu glömmer vi Idol och tar nya tag!

Kram kram!!!

Mammigranten:
Har du inte följt American Idol??? Jag har nog suttit klistrad från dag 1. Även om en del är uppgjort i förväg så tycker jag det är underhållning. Då får jag bara bocka och buga för att en del spelar väldigt bra. Glad som ledsen.

Adam var min favorit från början men visst hade jag en känsla i maggropen att Kris skulle röstas fram. Mycket var utseendet och hans så himla amerikanska sätt. Adam sticker ut för mycket. Dådana som Kris finns det miljoner av. Tycker jag.

Själv kommer jag att lyssna på Adams musik framöver. Det är jag helt övertygad om.

Kram!

Klara sa...

Jag tyckte också att Adam skulle vinna! Men allra helst ville jag att Danny eller Allison skulle vinna! Jag fattar inte att Kris vann! Har har ju ingen kraft i rösten ...