fredag 30 januari 2009

Show & Tell: Månadens fynd

Jihuuuuuuu, tänkte jag när jag nu ska få vara med och skriva i fredagsbloggen! Jag scrollade snabbt ner till ämneslistan, ni vet med stora ögon och pek- och långfingret på höger hand klickade frenetiskt. Vänster hand är med på ett hörn men får jobba bara ibland. Nåja, väl på listan kunde jag då läsa "Månadens Fynd". Månadens Fynd????????? Ansiktet förvred sig snabbt och det blev totalt block out i skallen. Ja men nånting Taina har du väl ändå fyndat denna månad. Ja men vaddå? Jag sprang (ja jag sprang) runt här och kollade i flickornas rum, men icke, köket, näää, kontoret , näpp. Tomt.

Jag har ju knappt varit ute och handlat, förutom mat då. Men ett fynd behöver ju inte vara ett inköp tänkte jag och började fundera på om jag kunde komma på något annorlunda. Lite smart så där ni vet. Mungiporna drogs upp och en penna, som inte fanns, typ Mållgan variant, hamnade i mungipan...tick tack, tick tack, tick tack. Jaha vad ska det här betyda då? SKA JAG BEHÖVA VARA DEN ENDA SOM INTE HAR GJORT NÅT FYND!!!!! Varför just nu, när det är min första fredagsblogg. Pressen ökade. Kanske fyndet skulle vara att jag upptäckte att jag saknar en hjärna kanske!

Shit tänkte jag. Jag ger upp och hittar på något och fotar ett par snygga boots i skyltfönstret. Nu skulle jag behöva vara en duktig fotograf för att fixa ett sånt foto. Typ så som mästerfotografen "Anna Of Sweden". Äh jag gav upp och följde med min tonårsdotter för att köpa en födelsedagspresent åt hennes kompis. Hon skulle givetvis till Victoria Secret. - Men mamma, det är ju där allt finns! Typ.

Jag skrotar runt i affären och tittar på allt medan dottern springer omkring och det ser ut som om hon dragit i sig en drog. Ögonen rullar och munnen är halvt öppen. Vänta nu tänkte jag, missar jag nåt här? Medan jag går där så går min högra hand ner mot baken och jag rättar till mina trosor, eller vad man nu ska kalla dem. Jag brukar säga till mina systerdöttrar, som tycker att jag är töntig som inte använder string att jag behöver inte köpa stringtrosor, för de här går naturligt till "string variant"! Helt automatiskt. Ni vet när allt tyg bara letar sig till mitten!

Plötsligt får jag se dom! De där "vanliga" trosorna. Utan en massa rosetter och krusiduller och spets. Jihuuuuuu tänkte jag när jag sedan kollar priset, 5 stycken för 25 dollar. Det är ju 5 dollar/trosa. På Victoria Secret. Det måste ju vara ett fynd och plötsligt finner jag mig utanför butiken med en chick liten pappersväska (rosa såklart) och med en massa rosa papper som sticker upp och längst ner i botten finns mina NYA TROSOR!

Bildbevis? Yes här kommer det och nu är det säkert någon som tänker; ja men det är ju bara 4 par! Haha för jag har faktiskt tagit på mig ett par nya och kan intyga att de förvandlas inte till string! Hur jag vet det? Jo jag har gjort både trapptestet, då man springer upp och ner i trappan och verkligen draaaaaaaaar ut på stegen, och sedan har jag hoppat ner i squat, ni vet som i Kung Fu ställning. Trosorna är kvar där de ska vara. Det var mitt fynd. 5 par trosor för 25 dollar. På Victoria Secret


Mina nya trosor från VICTORIA SECRET!

Vad som händer i helgen då? Jo jag ska på release av det nya programmet i Group Groove som är en typ av dans och det är ju så kuuuuuuuul. På söndag bär det iväg till Svedala.

Kram på er alla!

22 kommentarer:

Fritt ur hjärtat sa...

Jag tror jag skrattar ihjäl mig! Vilken underbar tolkning du fick till. Jag sätter upp dig på min länklista och det är jag som tar över temat för februari om du är nyfiken;-)

anna of sweden sa...

Haha! Vad underbart skrivet! Och tack för att jag fick var med på ett hörn!
Grattis till trosorna. Det är nästan så att jag är sugen på att åka till Victoria och köpa jag också. För bra trosor är det minsann ont om.
Ha en härlig helg!

Annika sa...

Haha, du är för rolig!!
VS ja...
Men deras vanliga "tantunderbyxor" är verkligen BRA! OCH bra pris. Jag köper alltid där.
Jag vägrar använda butt floss, så det så!!
KUL att du är med i temat nu!
Kram!

Taina sa...

Simone:
Kul att jag kunde roa någon. Ett skratt förlänger livet sägs det. Jag har kikat in hos dig redan och är FÖRBEREDD till nästa fredag. Hoppas jag iaf ;)

Anna:
Det var så lite så. Du är min favoritfotograf från och med nu!

Annika:
Tack.
Märkte du på bilden att jag hade vikt trosorna lite snyggt? Vet du varför ? Jo för att det inte skulle synas att det var TANTtrosor. HAHAHA...

Jemayá sa...

Mycket trevligt skrivet, Taina! I mitt tidigare liv använde jag faktiskt helst strings just pga de andra hursomhelst hamnade "där" - numera drar jag på mig vad jag råkar få i handen och som ryms på :). Välkommen med i gänget! Hälsar Ulla

Taina sa...

Ulla:
Tackar!
Jag har faktiskt provat med string men blir inte riktigt överens med just själva stringen...så kan det vara. Man kanske ska göra ett nytt försök ;)

Jennie Skoglund sa...

Hej Taina!
Välkommen som fredagsbloggare!

Jag tittar in till dig för första gången! Kul att läsa om ditt hårda arbete för att fynda! :-D

Butt floss var er rolig liknelse (Annika)!! Jag HATAR string och väljer helst boxer trosor som brukar hålla sig på plats!

Ha en bra helg!

Taina sa...

Jennie:
Tackar det ska bli kul att vara med även om det kan vara lite tufft ibland ;)

Nilla sa...

Ha ha, vilket roligt inlägg! Det var helt klart ett fynd! :-)

Taina sa...

Nilla:
Tack. Ibland blir verkligheten rolig när man tittar på den "så här efteråt".

Marianne sa...

Hahahahaha, så roligt du skriver!!! Jag instämmer: Välkommen till fredagsbloggarna!

Så du är också en sån där som inte handlar på en hel månad ibland. Jag med. Men sen kan jag få världens ryck. String? Näe tack. Testade ett par och sedan hamnade de längst ner i lådan och sedan hamnade de i soporna. Jag brukar handla min tantisar på Twilfit.

Mia sa...

Välkommen till fredagstemat! Vilket underbart inlägg. Jag känner allt för väl igen problemet med att hitta de perfekta trosorna som klarar alla de test du utförde. :-) ha en bra helg! //Mia

Taina sa...

Marianne:
Tackar.
Den som upptäckte stringtrosan måste ha haft samma problem som en annan. Hon skulle ha utvecklat tantisarna (kul uttryck) lite mer istället ;)...eller så var det en HAN som utvecklade stringen... hmmmmm måste göra en undersökning här!
Ha en skön helg!

Mia:
Tack och vad kul att du tyckte om inlägget. De där testerna är väl inövade för de är ETT MÅSTE i denna stora trosindustri då alla försöker skappa den ena konstiga trosan efter den andra. Nog för att våra butts är olika utformade men såååå jäkla många varianter behöver det väl ändå inte finnas eller? Ha en bra helg!

Fundersam Cecilia sa...

Hihi,vilket roligt och bra skrivet inlägg!Här har jag aldrig varit och läst förut så nu får jag kika runt lite.Det var ju faktiskt ett bra fynd du gjorde,inte illa.Jag har faktiskt aldrig varit inne i en Victoria Secret butik och ändå har vi en här....

Taina sa...

Cecilia:
Tack för den komplimangen. Ja som du såg så var det mitt första inlägg i Show & Tell Fredagar. Är ganska ny på det här med bloggande och det är ju så kul och att försvinna in i denna enorma värld (för den känns som oändlig) och läsa andras vardagar med allt vad det innebär. Ha en skön helg!

Anna sa...

Hej!

Jag har skapat ett litet forum som jag kallar Smågodis (http://smagodis.getforum.org) för svenska tjejer bosatta i Nordamerika eller intresserade av USA/Canada i allmänhet och kanske planerar att resa eller flytta hit. Till skillnad från SWEA och Svenska Mammor, så är det gratis.

Jag fick idéen då jag dagligen läser svenska bloggar från USA, där vi alla delar med oss av tips och information i kommentar fälten, men eftersom inte alla har en blogg så kommer ett forum till bra användning. Namnet Smågodis,
eftersom vi saknar lösviktsgodis och att det är helt enkelt ett forum med lite gott & blandat!

Själv bor jag i Californien med min man och dotter och har bott i Canada och USA i snart 12 år.

Informera gärna dina läsare så vi kan nå så många svenska tjejer i USA och Canada så möjligt! Tack för hjälpen och jag hoppas att vi alla kan knyta lite kontakter, få lite tips och idéer!

Kram,

Anna

Forum - http://smagodis.getforum.org

Blogg - http://www.thethriftystylist.blogspot.com/

Emmama sa...

Kul tolkning och kul skrivet! :) Jag är också ny i temat men hälsar dig ändå välkommen! :) Ska bli kul att läsa mer av dig framöver!

Kram från Skottland

Taina sa...

Emmama:
Tackar. Vad glad jag blir! Då får jag hälsa dig välkommen också. Det ska bli kul det här...bara temat blir nååågot lättare nästa gång ;)

StrandMamman sa...

Grattis till ditt första fredagstemainlägg, som var jätteroligt!! God fortsättning!

Taina sa...

Strandmamman:
Tack sa hemskt mycket! Vad glad jag blir. Ser fram emot nasta tema...tror det var vaskor?
Ha det sa bra :)

Petra H sa...

Ha ha, jättekul fredagsinlägg!! Och så fina trosor - själv har jag aldrig varit på en Victoria's secret-affär, tror inte vi har några i Puerto Rico.
Jag använde förresten string under flera år men har kommit fram till att det är sååå mycket mer bekvämt med vanliga trosor och det är väl inte hela världen om man har VPL (visible panty line) :D

Taina sa...

Petra:
Tackar for det! Och jag haller fullstandigt med. Vad fasiken spelar det for roll om det syns att jag har trosor? Alla har val underklader! Ja inte Victoria Silvstedt men hon maste ju markandsfora sig fortfarande ;)