tisdag 13 januari 2009

Mitt första inlägg!

Oj, vad har jag gjort? Skapat en bloggsida! Vet inte riktigt hur det fungerar, ärligt talat, men jag ska göra mitt bästa för att lära mig detta nya sätt att kommunicera. Nu skrattar säkert många. Vad då nya sättet? Ja ja, jag vet att jag är lite gammalmodig ibland, men nu finns bloggen här i alla fall och jag tänker börja använda den. En gång i tiden skrev jag dagbok för att dels "prata av mig" och dels för att "spåra tillbaka" vad som hänt. Det var absolut förbjudet för någon annan att läsa mina anteckningar! Så en blogg blir ju inte riktigt detsamma.


Idag, tisdag, har lilla Liisa varit sjuk. Riktigt sjuk. Hon snorar, hostar och ser allmänt hängig ut stackaren. Jag har försökt jobba lite men fick ge upp till slut. Hon behövde lite uppassning och vem vill inte ha det när man är sjuk. Kommer så väl ihåg hur det vara att vara sjuk, så där lagom sjuk, och mamma passade upp en med tidningar, glass och diverse pyssel. Då var det inte frågan om dvd-filmer inte! Inte ens Beta - max hade vi på den tiden när jag var liten.


Isabella mådde inte så bra när hon kom hem från skolan hon heller. Det blev en tupplur i soffan före maten.


Med två hängiga flickor hemma bestämde jag mig för att hoppa över gymmet idag och på schemat skulle det ha varit Groove. Jag får ta igen Grooven på fredag kväll istället och köra en löprunda imorgon.

Inga kommentarer: