torsdag 22 januari 2009

Marknadsföring

Tänk vad duktiga de är på marknadsföring i det här landet. Allt från privatpersoner till företag kan verkligen det här med att marknadsföra sig själva och sina produkter/tjänster. Idag fick jag ett kommande utdrag ur några tidsskrifter, så som Hartford Magazine, CT Life Magazines and Jewish Ledger. Och vet ni vad, det handlar om mig, hahaha. Men egentligen så handlar det om min sjukgymnast, Bill, och ERN (Eastern Rehabilitation Network). Jag gick nämligen hos Bill regelbundet under 2008 för några "krämpor" som jag dragits med ett tag. Bill blev sååå glad när han hörde att jag lyckades med att springa hela maran efter behandlingen och ville på så sätt marknadsföra sina tjänster på detta sätt, dvs ingenting är omöjligt! Kom bara till Bill så fixar han det och du springer ett maraton, typ. Jag tyckte det var en kul grej och ställde givetvis upp på detta. Bill är en mycket duktig sjukgymnast, även om jag hade mina stunder då jag funderade på om han visste vad han gjorde. Det berodde nog på att han förbjöd mig att träna under ett par veckor när jag behandlades som mest. Han ville inte äventyra läkningsprocessen med Tainas envishet att "skjuta undan smärtan". När jag inte får träna, blir jag smått irriterad. Fråga mina barn får ni höra. Det var nog det som gjorde att jag tvekade ett tag, för jag var helt enkelt ur balans. Saknade löpningen såklart!

Lägger in en bild och så här kommer det att se ut. Skratta inte, de bad mig faktiskt hålla upp medaljen. Tilläggas ska, jag VANN inte loppet. ALLA som kommer i mål får en medalj. Det är givetvis alltid en personlig seger att springa 42 km och 195 m. Tycker jag i alla fall!Jag avslutar med : GE ALDRIG UPP!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Shit, du ser sjukt amerikansk ut på bilden där :D
Gratts :)

Annika sa...

Hej Taina! tack för din kommentar på min blogg idag. VAD KUL med ännu en US-bloggare!!
Jätteroligt!
Och ja, nog kan dom marknadsföra i deta land. Vad kul för dig att hamna på en reklambild sådär!!
Hur länge har du varit i CT? Hur länge ska ni stanna?
Hälsningar från Annika

Taina sa...

Hej Annika! Jag har varit här i drygt ett år nu. Min man har ett kontrakt på 3 år, som kan bli förlängt om han sköter sig ;)
Det här med bloggande är ju kul...tar lite tid dock för jag liksom "fastnar" och vill bara läsa mer och mer. Din blogg kommer jag att följa!
Hälsningar
Taina

Peter sa...

Wow - vilken PR! Du fick väl ordentligt betalt? Åtminstone ett antal fria behandlingar? Eftersom även jag kutar rätt ofta är jag naturligtvis intresserad av resultat. Hur fort på maran? Personliga rekord i övrigt? När blir nästa tävling? Själv siktar jag möjligen på att ställa upp i National Marathon här i DC, fasta bara halva distansen. Den går i slutet av mars. Jag sprang förra året och det var en oväntat bra arrangemang. Keep on!

Taina sa...

Haha, några pengar fick jag inte. Jag tycker det är så roligt att vara med ändå. Usch ja, mina tider på ett maraton är väl inget att skryta med precis. Här är jag stor i orden och visar upp att jag klarat av att springa en mara (totalt 8 st) och nu ska jag avslöja min tid, aagh! Okej då, bästa tid är 4.02 så jag missade faktiskt Boston med 2 minuter. Krävs under 4 timmar för "damer i min ålder". Har inte bestämt mig för vilken blir nästa...googlar och letar!

Peter sa...

4.02 - det är ju kanon. Jag har bara sprungit ett enda helt maratonlopp, Stockholm 2007. Det var ruggigt varmt och de sista 15 kilometerna gick v ä l d i g t långsamt. Gick är f ö ett helt adekvat ord i sammanhanget. Kramp är bara förnamnet. 4.55 kom jag i mål på. Pinsamt. Annars har jag sprungit ett par halvmaror på runt 1,47. Normalt borde jag klara en hel mara på runt fyra timmar eller lite däröver. Men det är för långt för mig...