torsdag 15 januari 2009

Colebrook

Vilken dag! Flickorna fortfarande sjuka. Det är svinkallt ute. Jag var tvungen att åka på ett möte i Colebrook. Ett möte som aldrig blev av! Här åker jag dit och sätter mig i ett kallt konferensrum och passar på att jobba under tiden som jag väntar. Jag väntar och väntar. Hämtar kaffe ett par gånger. Det blir lunchtid och jag hade inte med mig något. Aaagh! Colebrook ligger inte i Metropolen precis, så det var bara att glömma att åka iväg och "ta en bit mat". Det hade varit macken i så fall och det är ju ingen höjdare precis. Min gäst dök aldrig upp och inte lämnade han ett meddelande heller. Kändes lite ruttet, faktiskt. Så är det att bli bortglömd.

Åkte hem till slut. Förbannad och besviken. Hade tusen frågor och dessa frågetecken får väl hänga kvar ett tag till. Jag vill ju bara bli klar med mitt uppdrag.

Hemma hade flickorna klarat sig själva och det hade gått jättebra. Bella är verkligen duktig på att ta hand om Liisa. De hade ätit lite rester från igår. Jag överraskade dem med varsin donut, en glazed åt Bella och en strawberry frosted åt Liisa. Om jag åt något? Yes, det blev sushi, mums mums.

1 kommentar:

Anonym sa...

Proffsig gäst.. Sanslöst ju. :P