söndag 18 januari 2009

Middag hos familjen Srini

Vilken kväll vi hade igår! Det var så trevligt och det hela avslutades med dans till ABBA låtar, haha. Både vuxna som barn hoppade omkring i vardagsrummet, efter att Srini plockat undan lite möbler. Vi var alltså hos familjen Srini (mannen i familjen heter Srini i förnamn också ). Den indiska maten var utsökt! Fråga mig inte vad vi åt för det var så många olika saker på bordet, typ kyckling, linser, såser, bröd , blomkål osv. Gott var det i alla fall.

Idag är det söndag och det är fortfarande kallt, ca 10 minusgrader, och lite lätt snöfall. Jonas var ute och skottade imorse och hunden fick vara med såklart och springa och härja i snön. Igår var han med mig på en springtur och jag tror att det är hans favoritgrej, dvs få följa med på en springtur i skogen. Han får då springa lös och det går ju bra eftersom vi nästan aldrig stöter på någon där ute i skogen. Ingen är så tokig som jag, verkar det som. Springa upp och ner för backar i "jag-vet-inte-hur-djup-snö". De gånger vi verkligen möter någon, någon med hund vill säga, springer Dino (hunden) fram och nosar lite för att sedan komma med mig igen.

Jag ska jobba lite idag. Ska ha klart en presentation till imorgon. Behöver ett par timmar skulle jag tro. Jonas och Liisa åker nog till gymmet och badar.

Nu blir det en kopp kaffe till, läsa expressen och aftonbladet på nätet och sedan jobb.

Ha det!

2 kommentarer:

Peter sa...

Välkommen till blogosfären, Taina! Jag kommer att följa dina öden och äventyr noga. Vill du ha massor av läsare finns det ett tjejnätverk med svenska bloggare i (främst) USA. Min fru älskar särskilt den här bloggen: http://kankaglenreston.blogspot.com/
Och jag brukar titta in på den emellanåt, jag med. Det är finlandsvensk tjej med rötterna i Bromma (som vi), men nu bosatt i Virginia, som skriver. Keep on!

Taina sa...

Tack Peter! Det här är en spännande värld, det här med bloggande. Men nu har man mycket att hålla koll på förutom familj och jobb, så har man nu lagt till både facebook och blogg. Däremellan ska man hinna ta hand om sig själv och mycket tid vill jag ju lägga på min löpning. Nåja allt har sin tid!