måndag 26 januari 2009

Det är lite mycket nu

Ooops vart tog alla de där dagarna vägen? De där dagarna jag skulle hinna med att göra allt innan business trip till Svedala. Åker på söndag och jag har fortfarande miljoner saker som ska göras. Tog jag det fööööör lugnt i helgen? Det var ju så skönt och söndagen var en riktig latardag. Simsbury är ingen storstad precis så vad hittar man på då. På en söndag. Man är bara. Tonårstjejen och hennes vänner kallar Simsbury för Simsboring. Haha, mycket fyndigt.

I alla fall så bär det iväg till Göteborg. Vill ha så mycket klart. Glömmer ibland bort tidsskillnaden och är alldeles för sent ute, när jag plötsligt kommer på att jag ska ringa upp någon i Europa vid typ 4 pm. Då är ju klockan 10 "hemma". Pm alltså. Jag måste helt enkelt planera bättre och dra iväg en massa email och hoppas de ringer mig dagen efter.

Snart nalkas matlagning och på matsedeln står det "left overs". Skönt. Ska i alla fall få ihop en sallad. Efter maten bär det iväg till grannkommunen, Granby, där Bella rider Western. Hon fick nya ridstövlar med tillhörande sporrar förra gången.

Efter ridningen blir det nog till att sitta och göra klart en del presentationsmaterial. Måste helt enkelt.

Visst ja, måste kolla vad som händer i Kindergarten för minstingen imorgon. Har för mig att de skulle på utflykt till Roaring Brook Nature Center. Coolt. Får se till att hon får en rejäl matsäck med sig.

Hoppas veckan går riktigt låååååångsamt nu så jag får tiden att räcka till.

2 kommentarer:

Annika sa...

Det är lustigt det där. När man ska åka hem önskar man alltid att det var två veckor kvar eftersom man har så mkt att göra.
Men vad KUL att du ska åka hem en sväng. Hur länge blir ni borta?
kram!

Taina sa...

Det tråkiga är att jag åker själv. Ska jobba och stannar bara i 5 dagar. Var lite klantig när jag beställde resan. Hade givetvis kunnat förlänga vistelsen och träffat nära och kära. Är man efterklok, så är man...
Ha en bra dag!
Kram