onsdag 8 februari 2012

Lite besviken är jag allt

Fick tillbaka svaret från säljarna, via mäklaren, om de åtgärder de kunde gå med på att utföra och det är en fis i universum mot vad jag hade räknat med. De kommer att åtgärda de simpla och billiga felen, men de dyra så som rörmokeri för den sk "sump pump" vill de inte ta itu med. Den är dessutom felkopplad! De kunde lämna ett litet bidrag vid closing, en sk "credit" och den hade jag lika gärna kunnat leva utan. Hade jag köpt ett hus för 10 000 dollar så hade jag köpt erbjudandet, men huset är lite dyrare än så. Suck. Nu får vi se hur det går. Fan också!

9 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Neeej! FASIKEN! Vad surt!!!!
Kan ni pruta på priset något då eftersom ni måste åtgärda de här sakerna och själva då stå för fiolerna?

Taina sa...

Saltis
Jävligt surt! Priset kan man inte pruta på. Man kan få en sk credit vid closing men det de erbjuder nu täcker knappt det som behöver göras. Har precis skickat ett svar tillbaka och sagt att vi inte accepterar deras erbjudande. Suck.

Kram kram

kalaslotta i usa sa...

Tror du inte att de försöker säga nej bara för att se om ni är desperata? Bra att ni sa att ni inte accepterar deras erbjudande.

Jag tror nog de kommer ge med sig lite till...det gjorde våra.

Mailade A till Mr Make förresten?

Katarina sa...

Näää.Förstår att de känns besviket. Men jag hoppas de vänder blad och inser att ert erbjudande är bra och att ni kan få era saker igenom, iallafall fler... Jag håller mina tummar nu..

Kram

Taina sa...

KalasLotta
De vet att vi inte är desperata eftersom vi har alternativet att stanna kvar där vi är och har inget hus att sälja. De har själva köpt ett nytt och deras closing var förra veckan och är således lite desperata. Kanske deras pengar har tagit slut? Det har inte våra! Ha! Men jag tänker ändå inte betala för sånt som inspektionen visade var felkonstruerat. Never. Nu vill mäklaren prata med Jonas istället. Hahahaha! Hon blev nog rädd för mig ;)

Japp, A mailade och fick svar och var SÅ nöjd! Tack Lotta! Och till Mr Make såklart.

Kram

Katarina
Tack. Ja jag hoppas också att de inser att saker och ting som är fel på måste åtgärdas. Jag har ingen lust att börja göra en massa och lägga ut på "tråkiga" saker i ett hus. Jag vill använda pengarna till färg och sånt som "syns".

Kram

Annika sa...

SÅ surt, men det gäller kanske bara att ha is i magen...
Men det är en balansdans precis hela tiden.
JAG håller ALLA tummar!
Kram!

Desiree sa...

Surt. Men än kanske det inte är för sent att förhandla lite med dem. Kan kanske löna sig att vara lite envis och försöka sig på att pusha lite till. Vem vet? Du har ju inget att förlora.
Håller tummarna.
Kram!

Taina sa...

Annika
Tack snälla du! Mer av en krigsdans än balansdans. Sedan började jag undersöka vad försäkringsbolagen täcker om saker och ting inte är enligt koder och regler och gud vet vad! Inspektionen måste vara färdigförhandlad på måndag!

Kramar!!

Deisree
Tack snälla du! Förhandla kan vi göra fram till måndag och det är en speciell dag för mig ändå. Ska ju på tuttröntgen igen...

Kramar!!

Melting Pot sa...

OH Nooo!! Håller tummarna att DE är desperata.....Kramar