fredag 24 februari 2012

Jippiii!

Äntligen har vi fått den efterlängtade snön! Nu tycker säkert en del att jag är lite knäpp, men det bjuder jag på! Så här såg det ut när jag gluttade ut imorse:

Härliga snöflingor som landade mjukt på buskar och mark.

Snabbt var jag tvungen att kolla på nyheterna. En snöflinga är detsamma som snow storm typ! Japp, skolan startar två timmar senare. Somliga tog bara 90 minuter men i lilla Simpan tar man det säkra före det osäkra för tänk om det kommer TVÅ snöflingor!

Efter en stund såg det ut så här:

Det hade slutat snöa och vägarna var hur körbara som helst. Ja inte för amrisarna då. De varnade till och med på nyheterna att vi inte skulle ge oss ut om vi inte hade bra däck. Give me a break!

Jag behövde inte väcka Liisa. Hon är morgonpigg och vaknade av sig själv och hurrade så snart hon tittade ut! Jag ställde mig i köket och fixade frukost åt henne och när jag ropade på henne var hon plötsligt borta! Hittade henne här:

Tittar ut genom fönstret och DÄR UTE står hon i nattlinnet och vinterstövlar och pratar med grannen som hämtat tidningen!

Helg igen då och imorgon är det sista gången för Liisas Ski Race Development i Butternut. Jonas drar till Europa direkt efter det och blir borta en vecka igen. Själv har jag precis bokat en Sverigeresa den 18 mars. Jobb. Bara jobb den här gången med.

Nu kör vi några timmar till innan vi tar ledigt och inleder den med ett pass på gymmet och skakar på allt "mama gave me", så håll i er, för man vet aldrig vad den här damen skakar på! Tänk på att jag ammat tre barn och att tomten hade slut på silikon i julas.

Happy Friday!

11 kommentarer:

Lotta sa...

Liisa!! Gulle, vilken go bild på henne där i snön!!!!!!

Sötnos.

Ja, jag har ju längtat efter snö men ändå blev jag "WTF" när jag kollad ut. Var är solen?! Blivit van vid den ju ;)

Och du snygging, do not worry, allt verkar sitta där det ska på dig!!

Kram

alegni sa...

Fniss, du är så rolig, Taina.
Det är bara att skicka biljettpengar så hoppar jag på första bästa flyg! ;)
Trevlig helg, kram.

Desiree sa...

Oh my god vad mycket snö ni fått! Vilket vinterlandskap. Jag blev lite chockad då jag såg fotot med Liisa stående i bara nattlinnet utomhus. Hon är lika underbart galen som sin mor
;-)
Jag har personligen fått min dos med snö och vinter men njut du av snön. Det är nog inget som skakar på dig håller jag helt med Lotta om. Du är ju in great shape. Jag vill helt klart vara i din form då jag fyllt 49. Du är en förebild.
Kram och trevlig helg.

Saltistjejen sa...

WOW så mycket snö!!! Här är det bara regn! Så tråkigt! Vill ju också ha snö. Men DU vad Liisa är rolig! hahaha!! Vilken sötis!
Ha nu en fin snöhelg!
KRAM!

The Rosegarden in Malevik sa...

Tja,,,,,,gillar man snö så e de ju bra :)
å missa nu inte......

S
A
T
U
R
D
A
Y

S
H
O
W

O
F
F

Förra veckan var det 109 fina bloggar :)
De e kul att vara med
VÄLKOMMEN
Håkan

HeLena sa...

Härligt med lite snö i närheten:D! Klart att Liisa blir glad av det. Så glad att hon glömde att det är kallt och var tvungen att ge sig ut. Härligt!
Här har det mesta regnat bort under den gångna veckan:/ okej att köra då men på trottoarerna är det tjock tjock hal isgata, inte kul för dem som måste gå där.
Låter skönt med ett pass på gymmet och hallå där! så mycket kan du inte ha som skakar. Och det är väl tur att tomten hade slut på silikon;D.

Många kramar och skön helg!

Katarina sa...

wow, så mycket snö. Är det inte våren du väntar på nu?

Heather sa...

Harligt med sno :) Vi fick lite, med :)

Kram

anna of sweden sa...

Japp, alldeles helknäpp. Men jag gillar dig ändå! ;)

Och Liisa. Vilken härlig bild!

Kramelikram!

Annika sa...

Nämen---
NOT fair!
Bara regn härnere i huvudstaden i fredags.
Hoppas ert ligger kvar ett tag.
OCH ikväll OSCARS!!
Jag drar igång tråden på fejjan klockan 19!!!
Kram

Ingmarie sa...

Lustigt. Jag som tycker det är så skönt att vi blivit av med snö och is. ;-)