onsdag 10 augusti 2011

Magisk morgon

Vilken magisk morgon! Känner mig utsövd och i rätt tidszon. Lite ont i arselet bara, men det ska jag ha efter gårdagens tuffa Groovepass. Nu jäklar om jag inte ska få en Jennifer Lopez rumpa och lura gravitationslagarna! Idag blir det löpning och Zumba på det. Ännu mer stjärtträning så att säga. Den jag har idag har smugits sig på, på ett otäckt sätt. I alla år som jag har sprungit så har jag antagligen bara "skakat" ner den. Jag har liksom inte studerat den så noga förrän den senaste tiden och först trodde jag, att jag hade tappat bort den helt! GAAAH! Men så gjorde jag en fasansfull upptäckt när jag blickade neråt och såg att den hängde. Den HÄNGDE och hade börjat göra sällskap av påsarna fram och börjat alliera sig alltför mycket med Newtons gravitationslag! Nu var det ju inte riktigt det jag skulle snacka om, denna arla morgonstund. Rubriken lyder ju "Magisk morgon" och vad fan har arselen och tuttar med det att göra? Ja om man inte ser ut som Jennifer då rå. DÅ kan det vara magiskt att vakna och göra DEN upptäckten.

Nu till något annat. Vädret. Välkommen tillbaka Meteorologen Taina! För vilken morgon vi har haft. Helt underbar och bara 20 grader med en betydligt behagligare luftfuktighet än de senaste dagarna, där till och med Liisa funderat på om hon blivit allergisk mot något eftersom det varit svårt att andas. Kolla bara vad jag möttes av när jag stack ut nosen:

Tittade upp mot en klarblå himmel.

Vindspelet hängde tyst och stilla.

Vår lilla bänk såg ut att njuta av solskenet.

Huset vräkte sig i solstrålarna.

"Vår" gata såg först övergiven ut tills jag upptäckte allt liv med skuggor och solstrålar om vartannat. Jag vet att jag inte är en superfotograf så glöm soptunnan...

På "porchen" tar man sig gärna en kopp kaffe på morgonen.

Dino tar helst sin favoritleksak i munnen istället.

Vilken morgon. Tills jag tittade på mina naglar som Liisa fixade på mig igår och som jag sedan hade glömt att ta bort. Dessa har jag alltså varit med på affären, snackat med grannar och varit på gymmet. Undrar vad folk tänkte. När jag tänker efter, så sneglade de en del nedåt när de pratade med mig och nu förstår jag att det var inte dekolletaget precis...

Bra jobbat Taina! Införa en ny trend kanske? Och DU, sluta glo på skrynklet!! Jag är väl inte 10 längre! (Ingen photoshop här inte...vet inte ens hur man gör)

8 kommentarer:

Loppan flyttar västerut... sa...

Hahahahaaa, du är helt underbar!
Ha en bäst dag, kram

Saltistjejen sa...

Härligt!! Hem ljuva hem! Och naglarna ser superbra ut tycker jag!!!! Heja Liisa!
Kram!

alegni sa...

good old taina is back! nu vet man igen vart man ska klicka sig när man behöver få sig ett skratt.
KRAM

Desiree sa...

Vädermässigt ser det aboslut ut som en magisk morgon. När man blickar ut och vaknar till sådant fint väder får man ju verkligen lust att ge sig ut och springa. Det är nog få människor som vaknar upp och känner sig magisk som Jennifer Lopez om man nu inte är hon eller är typ 23. Naglarna tycker jag ändå var rätt ok. De du träffade på kanske bara trodde att det var senaste trenden inom manikyr.
Kram!

Ingmarie sa...

Ser inget som helst fel på de där naglarna!
Ev. blickar var bara av ren och skär avundsjuka förstås!

Lotta sa...

Visst var det magisk morgon! Jag fotade också :) iPhone you know...dina blev jättefina och jag känner känslan.

Coola naglar tjejen!!


Kram

Taina sa...

Loppan, Hahaha, tackar! Hoppas du fick en bra dag du med!

Kram

Saltis: Jasså, du tycker naglarna ser bra ut? Nu har den färgen åkt av och hon har målat ny färg, både på naglarna som på mina fingrar...

KRAMEN

alegni: Alltid lika kul att ge någon ett skratt. Det förlänger ju livet.
Kram kram

Desiree: Dessa morgnar här är verkligen magiska. Speciellt nu då luftfuktigheten sjunkit och det är krispigt. Det är "bara" 18-20 grader på morgonen. Riktigt fint.
Ja jag kanske börjar med en ny trend. Who knows?

Kramen

ingmarie:
Hahaha visst var de avundsjuka. DET ska jag tänka på nästa gång de blickar nedåt...
Kram kram

Lotta:
Nu tillhör ju din foton en helt annan liga. Expertligan, men jag gör så gott jag kan...

KRAM!

Anna, Fair and True sa...

Fint ni bor! Kommer ni fortsätt hyra samma hus då?