tisdag 27 april 2010

En dröm

Maken har drömt OCH kommit ihåg drömmen, vilket inte är så vanligt. Nu undrar han om han behöver hjälp och åka in på hispan. Han spelar saxofon lite då och då, så den spelar en roll i drömmen:

Maken tittar på sin kära ägodel, saxofonen. Den är lite skadad och därför behöver han blåsa på ett speciellt sätt och ta i ordentligt. Han traskar över till grannnarna, Brian och Hillary, och ställer sig bland alla små buskar på framsidan. Sedan sätter han igång och spelar för fulla muggar. Plötsligt öppnas dörren och Brian och Hillary tittar ut förvånat på Maken, som av någon anledning tappar balansen och ramlar bakåt i buskarna. Där ligger han, bland grannens buskar med båda benen rakt upp i luften och saxofonen på magen.

Go figure!

2 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Hm.....?!?!?
Låter som en mer proffsig drömtydare än jag måste tyda denna! Haha min mamma är tillsammans med en man som en gång drömde att han spelade fiol och skulle göra ett "soloframträdande" på scen. men när strålkastarna slogs på stod han där utan stråke! Så han spelade UTAN stråke! men vaknade helt svettig. Haha! Lite likt kanske?
kram!

Anna, Fair and True sa...

Haha, kul! Peter kommer heller aldrig ihåg sina drömmar men jag gör det. Konstigt att det är så olika.