tisdag 21 april 2009

Spring Break and Tons-Ta-Doo

Denna vecka har flickorna Spring Break. Ett stressmoment. För mig alltså. Det ska ju hittas på något ÅT DEM. Jag ska ju jobba. Anställd av den amerikanska enheten ger mig inte så mycket ledighet. De har ju ALDRIG semester. På pappret. Tycker att grannarna, som inte heller har semester, är bortresta med jämna mellanrum. Har inte lyckats klura ut hur de beter sig. Tjänstledigt kanske? Knappast med de där husen, bilarna, prylarna och besök på de fina gymen. Avundsjuk? Jag?

Tonårsdottern umgås med en av sina kompisar och det är sleep-overs, filmvisning, datorer, och gud-vet-allt. De ska åka till NYC också. IGEN!

Minstingen då? Hon är någorlunda frisk med liiiiiite feber. Orken är på väg tillbaka och nu hoppas jag vi slipper en sväng till för då drar jag till Childrens Hospital i Hartford och barrikaderar dörren. Ut går jag inte förrän de då talar om för mig vad som är fel.
När Minstingen inte är i skolan går hon på dagis, men jag ville göra något annat för henne i veckan och anmälde henne till A Camp. Det ÄR ju så poppis här med olika typer av lägeraktiviteter, dvs Camps. Under sommaren finns det hundratals olika läger att välja mellan. Typ kollo. Nu under denna vecka har jag valt 3-Day-Camp-Tons-Ta-Doo. Det är för barn i grades K-6, dvs 5-11 år. De håller till på skolan och det är inte gratis precis. Därav ingen tjänstledighet för min del!

Inbjudan till ett av alla Camps som erbjuds i vårt område.

Så fort Minstingen börjar bli kry är hon svårfångad.
Här är hon koncentrerad på att få på sig sina sneakers.
Hon ska ju på Camp och då är man så här glad!

Då är vi i skolan och det är hopplöst att få henne att stå still.

Ett sista försök efter att hon har slängt av sig matsäcken,
men hon hade så bråttom att hinna med att göra allt!

6 kommentarer:

underytanjag sa...

SÅÅ himla söt hon är! Tur att det finns lite grejer att hitta på fast det är lov då vi får ju ett påtvingat 10v sommarlov (barn t föräldralediga måste följa skolloven, knäppt nog) och då är det ÖKEN. Önskar jag hade ett camp att skicka dom på..

Anne sa...

Vad SKÖNT minstingen mår bättre, hoppas hoppas att det fortsätter så här nu och att febern och allting är borta för gott! Hon är så väldigt söt, har mycket bus och charm i blicken ser jag på din bild här. Förresten, alla dina tre barn ser så goa och fina ut! Gillade bilden med alla tre samlade på, en jättefin syskonbild.
Det där med camps verkar vanligt, har också förstått det. Det verkar inte helt billigt heller. Ser jag rätt på lappen/bilden att 5 dagar kostar 170 dollar?

Saltistjejen sa...

Hahaha taina hon bras val pa dig?!?!?! :)
Du jag sag ditt email om torsdag ocksa. SAKLART vi ska ses! jag ska maila dig ikvall!
Och du vad skont att Minstingne ar battre ocksa!
Men sadan dar camps verkar superdyra. Vi kanner folk har som har skcikat sina barn pa camps under sommaren och de sager att det ar suuuperdyrt.
Kram!

Annika sa...

Jätteskönt om den lilla sötisen känner sig lite bättre.
Camps ja, det är väldigt poppis och det gäller att anmäla sig tidigt. K har aldrig gått på camp. Jag drar ju till norden på sommaren och då är hon med. men jag tror att ungarna ofta har det jättekul på sina läger.
Kram!!
JA, jag kan bara hålla med alla andra som skriver att din flicka är söt och har en massa bus i ögonen!! Härlig energi!!

alegni sa...

härligt att hon har sån energi trots att hon varit så krasslig på sistone.
spring break, vad är det för dumt påhitt ;)

Taina sa...

Ingela:
Visst inte en lugn stund! Men härligt givetvis!
Vårlov som jag själv tycker kunde ha varit i anslutning till påsken...