onsdag 3 oktober 2012

Nä, nu får det räcka!

Magsjukan är tillbaka. Började äta lite smått igår, efter nästan tre dagars fasta och som ett brev på posten kom det! Blääää! Nu väldigt urlakad och funderar på att ta mina 10 vitpepparkorn med ett glas vatten och gå och lägga mig.

Som om problem med magen inte skulle räcka, så fick jag veta om bedrägeri på mitt AMEX-kort. Suck. Ringde bedrägeriavdelningen och vi fick gå igenom alla ställen kortnumret använts och någon har visst gått bananas på Macys och handlat. Med mitt kortnummer. Fan, fan, fan! Macys kommer givetvis att få stå för detta, men jag blir så trött på det här med bedrägerier, scamföretag och ohederliga människor. Lägg till magsjuka på det hela och livet blir plötsligt en rejäl utmaning. Ibland prövas vi.Nu drar jag något gammalt över mig. Ha det!

6 kommentarer:

Desiree sa...

En stor tröst och styrkekram till dig Taina. Oj usch vad jobbigt du har det just nu. Nu får det ta och vända. Det var en seeeg magsjuka. Men förhoppningsvis känner du dig bättre imorgon annars får du nästan ta och boka in ett läkarbesök och kolla så att du inte har fått i dig något konstigt via maten. Håller även tummarna för att det löser sig med kortet på ett bra och snabbt sätt. Som sagt en stor tröst kram till dig.

Annika sa...

TVI vale.
FÖR BÄGGE!
Mest för the identity theft.
Vidrigt då det händer.
Måtte denna person inte kunna göra mer skada, och framförallt att DU inte ska få problem sen.
Kramar och feel better!!

Marianne sa...

åh NÄE! Fy för både magsjuka och bedragare! KAN de inte skaffa sig någonting eget i stället för att ta andras! HOPPAS att de där förfärliga tjuvarna åker dit så det ryker om det och får ett ordentligt straff!

KRYA PÅ DIG NU!
KRAM!

Anna, Fair and True sa...

Stackare, krya på dig!

Saltistjejen sa...

Åneeej taina!!! usch! Jag var ju med om en ID Theft när Ella just fötts. SÅ HEMSKT!
Hoppas verkligen att det löser sig.
och att magsjukan försvinner snarast!
Styrkekram!!!

Taina sa...

Tack snalla ni!
Kramar