torsdag 11 oktober 2012

Funderar och funderar

Åh, nu ÄR det svårt! Jag kan inte besluta mig för hur jag ska göra. Och OM jag ska göra det. Vilka konsekvenser det får. Tankarna snurrar. Har nämligen en mycket god vän som fyller år och som ska ha ett jättekalas. Det är alltid lika kul att gå på kalas, eller hur? Inte så svårt beslut egentligen. Men nu är det så att vägen dit är ju inte nästgårds, så att säga. Dessutom är tidpunkten inte den bästa. För min del alltså. Det är den 24 november och här firar vi ju Thanksgiving den 22:a. Sedan kommer jag troligtvis att vara ute på resande fot veckan innan.

Men sedan är det ju en ekonomiska fråga också såklart. Kalaset är i Svedala och vi har en ganska så stor pöl mellan oss, som jag måste ta mig över. Eftersom jag är en usel simmare så skulle det behöva bli med flyg. Gaaaah! Måste bestämma mig SNART! Vad tycker ni?

För ett par veckor sedan åkte Jonas till Sverige och överraskade en 80-åring. Nu var det ju så att det var hans pappa, Liisas farfar och min svärfar vi pratar om och det kunde han inte missa såklart. Och gissa om svärfar blev tagen på sängen när Jonas stod där bland alla gäster?

Jaja, jag får nog tänka ett par omgångar till.

Vad händer här annars då? Förutom att hösten gör sig mer och mer påmind, så börjar Halloweensakerna ta plats i det Olssonska hemmet. Fasiken vad kul det är.

En hatt någon?Ingen Halloweenbild kanske, men duken är ny. Och? Jag måste ju spegla vädret ute genom att lägga löv på bordet och riktiga löv blir lite skräpigt...

En pytteliten Halloweensak har tagit plats här och han står i fönstret. Men det kommer mer saker. Just wait!
Med detta så säger jag bara mohahahaha:


5 kommentarer:

Annika sa...

Ah, mysigt och Halloweeningt hos dig nu!!
GILLAR!
GILLAR ditt köskbord också. Antar att ni har med det från Sverige?
Skulle vilja ha ngt liknande.

Jadu, jag vet inte om jag skulle åka hem. Det är Thanksgiving och dyrt. jag vet att flygbolagen trissar upp priserna då eftersom många amerikaner reser till europa över den långhelgen.
Svårt val. men jag skulle nog avstå.
Det är annorlunda då ngn familjemedlem fyller år...
Svårt Taina...

AH, och sen ÄLSKAR jag att du är lika barnslig som jag med Halloween!!!"
THAT's the spirit!!

Kram!!

Malin sa...

Jättesvårt. Ett annat alternativ är kanske att överraska en annan gång när det inte är födelsedag. Då hinner ni ju faktiskt umgås. Svårare på en stor fest. Kanske du kan samordna med den familjen för en överrasknings helg någongång, som en sen present?

Lycka till med beslutet.

Malin

alegni sa...

Jag tycker som Malin. Bäst att träffas en annan gång så hinner ni umgås. Är det fest, försvinner du liksom i mängden.
KRAM

Desiree sa...

Yes du är redo for Halloween! Kul och fint med alla pynt. Grymt impad av din halloween look. Jag tror jag håller med övriga att jag kanske hade valt att åka någon annan gång så att man kan kombinera detta med någon jobbresa framöver kanske och passa på att överraska då istället. Du far ju ändå rätt mycket i jobbet så att det borde ju kunna dyka upp ett tillfälle då du kan stanna någon extra dag i Svedala och kanske överraska din vän med en härlig avkopplande spadag där ni två får umgås och njuta tillsammans.
Kram!

Taina sa...

Annika
Tackar! Men det återstår en del än att sätta fram. Hehe.

Bordet köpte Jonas på IKEA i New Haven innan vi kom. Stolarna också och jag har aldrig gillat dem. Men, men de går att sitta på. Får skaffa nya senare. Mycket annat som prioriteras nu med huset.

Ja, priserna trissas upp och jag vill helst inte missa Thanksgiving. Den lugna och mysiga helgen här. Dessutom är jag på resande fot veckan innan.

Barnslig? Jag är SERIÖS!!!! Moahahahahaha!

Kramar!!!

Malin
Tack snälla för dina tips. Det är svårt att hinna med att umgås när det är en stor fest även om jag känner de flesta som ska komma och det hade varit roligt att träffa alla då jag inte sett dem på länge.

Men en överraskningshelg är ingen dum idé.

alegni
Försvinner i mängden??? Hahahaha JAG försvinner ALDRIG!! Skämt åsido. Visst är det svårare att få tid tillsammans när det är drygt 100 gäster. Även JAG försvinner då. Faktiskt.

Kramar!

Deisree
Tackar! Bilden är fotoshoppad. Monkeypic, tror jag programmet heter. Tidigare använde jag Picnic, speciellt när jag gjorde julkort men de har lagt ned tyvärr. Det är gratis.

Spa var ju en jättebra idé! DET ska jag nog tänka på. Det är svårt att umgås på en fest. Det blir ju lite rörigt. Ska no fundera på att senarelägga det hela. Tack för tipset!

Kramar!