fredag 5 oktober 2012

Lägesrapport

Ok, så här ligger det till med "skittillståndet", jag har inte Salmonella, vilket är spuperduperskönt! Såklart. Men exakt VAD jag drabbats av är oklart. Fick i alla fall medicin då kroppen inte verkar vilja ta emot någonting, varken fast eller flytande föda. Lider givetvis av vätskebrist pga av detta. Inte så nice. Någon viktminskning hade jag inte behövt nu, eftersom det är troligtvis de få muskler jag hade som försvunnit. Muskler som jag behöver för loppet som snart stundar. Great uppladdning liksom. Detoxa innan ett lopp är ju inte det smartaste kanske.

Imorse har jag i alla fall fått i mig yttepyttelite yoghurt och en tugga banan. Känner mig mätt på det. Funderade ett tag på hur jag skulle ha pallat med Robinson. Inte undra på att de såg ut som skelett efter ett tag. I alla fall när jag såg serien för typ 100 år sedan.

Nog om detta. Nu är det fredag och jag ska jobba. Inga möten dock, ifall det blir akututryckning eller om de frågar om jag befinner mig på en byggarbetasplats mitt under ett web ex möte...

På tal om lägesrapporter, så kan jag meddela att skorstenen är INTE på väg att kollapsa, enligt den där scam-chimney-gajen. Har haft nya gajs här. Riktigt trevliga sådana faktiskt.

Kolla vilka gajs och vad snällt de ställde upp på fotografering! Nej, jag bad dem inte dammsuga i huset. Detta är deras egen "sotdammsugare" och här har de precis gjort rent i vedspisen, eller vad den nu kallas för.
Med detta säger jag bara simma lugnt och Happy Friday på er! Fredag och fredagsmys med god mat. En annan får väl kalasa på en banan till ikväll tror jag. Öh, vad skrev jag nu då??? Hepp!

4 kommentarer:

eastcoastmom sa...

Stackars dig! Hoppas verkligen du blir bra, när Maken tränade inför Ironman förstod jag hur viktigt det är att hålla sig frisk, vilket han gjorde, ananrs förlorar man viktiga träningar och muskler.
Kramar

Annika sa...

Fy fan. Må de snart veta vad det är för skit som du drabbats av
ELLER mest av ska vi hoppas att det går ÖVER med det snaraste.
Ta väl hand om dig nu. Drick och ät det du kan.
Tänker på dig.
De där gajsen ser trevliga ut.
Fy fan för den förste du hade. Blir så förrrbannad över sådant.
Kramar i massor!!!

Desiree sa...

Bra att du varit hos doktorn. Hoppas innerligt att det går över snart och att du får tillbaka aptieten. Usch det är hemskt när man mår så där uselt och blir helt svag av både vätske och näringsbrist. Men som sagt det är nog bra att ta det försiktigt och ta små tuggor av sådant som är snällt och hoppas att det funkar. Bra att du har fått skorstenen fixad och rengjord av schyssta guys denna gången. Krya på dig Taina och det var väl ändå för väl att det inte var salmonella.
Kram!

Taina sa...

Tack snälla ni!

Kramar!