torsdag 21 oktober 2010

Livets glädjeämnen.

Där satt jag förbannad som ett bi igår, när det sedan damp ner ytterligare ett meddelande som fick mig att gå igång på alla cylindrar! Jag är inte den som börjar skicka elaka mail tillbaka och inte heller den som skickar kopior till höger och vänster, vilket vissa tycks göra. Vid lunchtid fick jag således ett telefonsamtal istället för ett mail och samtalet började med "Hej, jag går ner på mina knän ("Va fan", tänkte en annan "Ett frieri?") och ber SÅ mycket om ursäkt"!!! Va, va, va? Till slut hade personen i fråga insett vad som behövdes göras och insett att skicka mail, elaka sådana, driver inte verksamheten framåt. Vi hade en lång diskussion, och jag måste säga att det kom lite svammel, men vi kom i alla fall överens om att jag skulle få det jag behövde samt att vi kommer troligtvis att träffas i november vid en av våra enheter här i USA. Nu håller vi tummarna att det verkligen blir så. Men jag hade ett JÄTTEFLIN när jag lade på. Tänk vad mycket det går att lösa genom att prata med varandra.

Tur att det finns många glädjeämnen här i livet. Förutom familj och hälsa, så är vänner något jag uppskattar högt. Vad vore livet utan dem? Vänner jag känt länge eller nyfunna som de här i Amerikat. Här vi bor har vi helt underbara grannar och det vet ni redan. I lördags blev vi bjudna på middag av Bob & Darlene på spökrestaurangen Abigail. Ni vet stället där det spökar och det passar ju bra så här i Halloweentider. Vi hade en mycket trevlig kväll med mycket prat och skratt. Precis som alltid när vi umgås med dem.

Så här såg jag ut i lördagskväll.

Våra fina grannar. Alltid lika glada.

Lite gott att dricka såklart.

När man besöker Abigals är det ett måste att gå på damernas toa för det är där hon spökar. Abigail alltså. Jag och Darlene försökte fånga henne på bild...

Stiliga herrar.

Två "damer" som hade en riktigt trevlig kväll.

Vad vore livet utan lite bubbeldricka?

Idag är det en bättre dag, trots att datorn krånglar. Men det är världsliga ting. Så tjingeling!

(Hm kanske jag ska satsa på att bli poet med tanke på slutklämmen?)

9 kommentarer:

Pettas sa...

Herreminje, hur kunde ni tro att ni skulle fånga Abigail på bild när hon är på toa!? Ni var då inte finkänsliga alls. Abigail är väl en dam av den gamla klassen, kan jag tänka mig eftersom hon är ett spöke nu. Ni skulle ha tagit bild av henne i spegeln, det är där man brukar se spökena, haha...
Inte på toasitsen.
Säga vad man vill med någon tystnad som dödar regerar inte i dina domäner, med tanke på morgondagens tema.
Ha det gott !
Surbrödsbakarkram!

Annika sa...

Pfft...och du skrev att jag var snygg, pfft...DET ÄR JU DU SOM ÄR SKITSNYGG, TAINA!!!
MY GOD!!
Kalaspingla!!!

OOO vilken mysrysig restaurang. Passar som hand i handske i Halloweentider. LOVE IT!!
Tycker faktiskt att jag ser en skugga/ljus av ngt därinne på muggen.
Abigail??
DET tror jag.

SÅ glad att ni har så fina grannar och vänner. DET betyder mkt!!!

KRAM!!!

Desiree sa...

Skönt att det ordnade upp sig och att lyckades utreda missförstånden per telefon. Ja det är mycket tydligare att faktiskt prata med varandra istället för att skicka mail som många gånger lätt kan misstolkas.
Ni verkar ha fått en toppenkväll med era goda grannar. Du var jättefin i din höstoutfit. Jag gillar din kofta mycket, den såg så varm och go ut. Såg du till några spöken på spökresturangen? En trevlig kväll fick ni iallfall.
Kram!

Saltistjejen sa...

Det är ju det HÄR jag alltid tycker! Man måste KOMMUNICERA!!!!!! Så många missförstånd som aldrig skulle behöva uppstå. Så många problem man enkelt kan lösa innan det växt som en stor mögelhärd. Skönt att ni fick ett konstruktivt samtal!!!! Sådant gör att man mår så mycket bättre. Även om man iten löser allt på en gång så öppnar sådana här samtal upp och man kan åtminstone försöka att gemensamt lösa de problem som finns. Sean kan man diskutera saker om man har olika åsikter om åtgärder eller så men så länge man har en öppen dialog tycker jag ofta det går att komma fram till gemensamma lösningar som båda parter kan vara nöjda med. Härlgit!
Och Spökrestaurangen ja! Knke visar hon sig där Abigail den 31 oktober?!? :-)
Fina var ni allihop! Och goda vänner är som sagt ovärderligt!
Kramar!!

anna of sweden sa...

Helt klart en poetisk ådra där! :)

Musikanta sa...

Jag förstår att maken ville ta kort på dig när du var så snygg! Härligt med trevliga grannar som man kan umgås med!
Kram!

olgakatt sa...

Si där, vederbörande fattade piken om än den var fin!
Alltid bra att rensa luften!

Livet enligt Jenny sa...

HA HÄRLIGT!!! Vilken revansch. Grattis är på sin plats och jag håller tummarna stenhårt att mötet blir av och att det går bra.
Kramen

Anna, Fair and True sa...

Skönt att det klarade upp sig med kollegan! Eller att hon/han tog sitt förnuft till fånga snarare!

Spökrestaurangen skulle jag vilja besöka!