torsdag 14 oktober 2010

I have been with God and I have been with the devil


Så, nu ser man ut som om man kunde gå ut och spöka inför Halloween. Ögonen igensvällda och näsan röd. Och stor. Den ser ut att ha svällt den med! Vatten har ju den effekten. Ja, jag har bölat och tårar har rent ut sagt forsat nerför mina kinder. Vilken lycka när dessa gruvarbetare fick komma upp igår. Kramar och pussar avlöste varandra. Om kramarna kom från älskarinnor eller inte, brydde sig ingen om till en början. Men till slut fick en av fruarna givetvis hicka när det uppdagades att hennes man hade en älskarinna och som var den första som gick fram och kramade honom till och med!

69 dagar. Kan ni fatta? Inte jag i alla fall. Kan inte ens föreställa mig hur de har haft det. Speciellt inte de första 17 dagarna innan världen ens visste om att de var vid liv. Helt otroligt! Arbetsledaren, som kom upp sist är ju en hjälte. Tänk att han, redan från start, rationaliserade ätandet, höll reda på natt och dag genom att tända och släcka lampor. Han tog också upp ämnet "döden". Men så kom ett hopp om räddning! Och den blev sann!

Jag kan verkligen förstå när en av gruvarbetarna, Mario, sa " I have been with God and I have been with the devil". Halleluja!

6 kommentarer:

Pettas sa...

Amen! Många gånger:D

Kram!!

Saltistjejen sa...

Ja såååå fantasiskt!!!! Det är helt otroligt och obeskrivligt. Nu får man hoppas att reaktionerna efter detta trauma inte blir alltför allvarliga även om jag förstått att de löper stor risk att få post-traumatiska stressymptom.
Kram!

HeLena sa...

Visst är det fantastiskt! Jag har inte hunnit titta på några nyheter men lyssnat på radion har jag. Om jag tittat hade jag också gråtit, det var nära när jag körde bilen och de berättade att den första kommit upp...
Jag har haft lite problem att komma in på min blogg... jättetråkigt! Vet inte varför.. kanske måste jag byta..
KRAMAR!

Ingmarie sa...

Jag får andningsproblem bara va tanken. och ångest! Hu! Och tänk att sitta i den där buren på väg upp. Fy fabian! (Och det var ju lite "komiskt" det där med han som hade både älskarinna och fru. Sanningen kommer alltid fram!)

Annika sa...

VISST är det otroligt.
Jag fick minsann tårar i ögonen. Vilket mirakel det ändå är!!
OCH att alla klarade sig!! Otroligt.
Ja, Marios ord har minsann blivit vedertagna!
KRAM!!

Anna, Fair and True sa...

Jag grät också fast jag inte ens såg det live utan i efterhand! Fantastisk historia! Någon turkisk politiker eller vad han nu var sa dock att det där hade ju Turkiet fixat efter tre dagar... Yeah right!