fredag 14 september 2012

Nu är det JAG som funderar!

Ok, det var en sk Open House på skolan igår. Vi fick träffa den nya rektorn, Mrs E. Hon var klädd i...ja, låt mig bara säga att hon var uppklädd. Det var en kjol i satin och en matchande top. Håret var så där amerikanskt uppuffat. Tittade mig omkring efter drinkarna, för plötsligt fick jag för mig att det kanske var något annat jag anmält mig till, typ mingel i skolan med lärare och föräldrar och drinkar och tilltugg. Inga drinkar syntes till. Kunde mig se att det fanns en del med flip flop, slitna jeans och målarfärg på t-shirten. Medan andra såg också ut som om de var på väg till ett mingelparty. Skumt.

I alla fall, där satt vi som tända ljus i skolans gymnastiksal och lyssnade på hur "All the kids are shining" och "Thanks for doing such a wonderful job at home" och "Thanks for taking time coming here tonight" och jada jada. De kan verkligen uttrycka sig. De där amerikanarna. Började också fundera på att det kanske inte var ett mingelparty trots allt utan ett väckelsemöte. Typ Halleluja! Våra barn ÄR faktiskt fantastiska. Men vet ni, jag blev GLAD av att höra det. Att vi föräldrar gör ett bra jobb. Att våra barn är bra. Att skolan JUST LOVE TO HAVE THEM osv. Jag blev lite i extas faktiskt och bröstade upp mig med det lilla (platta) jag har.

Efter "stormötet" samlades vi i klassrummet för att träffa Fröken, eller Mrs C som var ÄNNU mer exalterad än rektorn och vice rektorn. Hon var dessutom ett stort fan av Hollywood. Hela klassrummet hade ett enda stort Hollywood tema med glitter, regissörsstol och en klappa. Men även en mikrofon. Den håller barnen i så fort de ska redogöra något för klassen. Vi fick testa den igår och när vi hade frågor så sträckte fröken fram den till oss. Öh?

Det jag blev mest fundersam över var när jag läste om Liisas "All about me":


Kolla då speciellt fråga nummer 9!!!


AND MORE???? Är det vi föräldrar det??? Jag bara frågar.

Happy Friday säger jag bara.

6 kommentarer:

alegni sa...

Hahaa, veckans bästa, Taina, helt klart!
Hon är verkligen unik, er Liisa!
Kram och trevlig helg

Lotta sa...

Helt underbart.

And more. Så känns det ju ibland ;) (läs: ofta)

Stor kram Taina!!!

Lotta

Susjos sa...

Fniss...

Desiree sa...

Jag tror man som barn bara uttrycker sig på ett annat sätt. More ska nog ses som både bra och viktigt. Yay vad roligt att du är tillbaka på bloggen igen och skriver. Har fått läsa ikapp nu. Tycker ert hus och trädgård ser jättefint ut. Inte ska du ha ångest för grannes perfekta hus. Ditt hus och din trädgård är minst lika fin. Er granne må sätta ut sina pumpor tidigt men hon kanske inte jobbar och reser och gör massor av andra saker som du gör.
Har precis kommit tillbaka efter att ha varit i Alabama på semester i två härliga veckor. Hade det riktigt skönt och kul där.
Kramar!

Annika sa...

Fniss...
DET var talande...and more...
HAHA!!!
Kram!!

Taina sa...

Ingela
Gissa om vi har skrattat åt det hela. Hon förklarade det hela med att det inte fanns plats att skriva! Och visst är hon unik!

Kramen

Lotta
Eller hur? Vi är de nya "more". Det gäller nog det mesta.

Kram kram

Susjos

:D Hoppas du har en skön semester!

Desiree
Jag tror också att det verkligen betyder MORE, dvs något viktigt. Tack för komplimangen. Vi förslker hålla efter men det tar sin lilla tid att påta i trädgården.

Jag har nog följt dig och er semester även om jag inte kommenterat. Ni verkar ha haft det riktigt skönt!

Kram kram

Annika
Hahahaha! Ja visst var det. Ju mer jag tänker på det, desto gladare blir jag. Vi ÄR more. Jonas och jag.

KRAMAR!