fredag 7 september 2012

Majsodlaren

Nu tror ni väl att jag blivit tokig(are). Gått in för att odla majs? Nä inte riktigt, men man skulle kunna tro det med tanke på vårt sk staket. Majsstaketet, som jag kallar det för. Men nu är det inte majs utan gräs. Stort och högt gräs dessutom. Och det ser för jävligt ut om ni frågar mig! Att allt är stort här, har jag sagt förut, men det måste väl finnas gränser för bövelen! Kolla bara här:På den övre bilden skymtar grannens hustak. Att vi har det här gräset, förlåt, staketet mellan oss, tycker säkert grannen är kanonbra. Han är uberrepublikan och när han frågade var vi kom ifrån och jag artikulerade allt jag bara orkade ; F I N L A N D! "Neighbor with Russia", var jag också tvungen att lägga till för att se om han skulle göra en rolig eye rolling. Var dessutom på väg att fråga om han också såg Russia från sitt fönster. Typ Sarah Palin stuk. Presidentvalet avslöjar en hel del om våra grannar just nu.

Tillbaka till mitt vackra staket, som i höst dör för att sedan ploppa upp som gubben ur lådan till våren igen, lämnar visst tonvis med skräp efter sig. Det är de gigantiska grässtråna som lägger sig ned som plockepinn och då är det väl bara att kavla upp ärmarna och släpa undan skiten. Inte kul.

Nä nu blir det en lugn fredagkväll. Inget gym ikväll. Sprang på lunchen. Varmt och fuktigt? Det kan ni ge er på att det var!

Happy Friday på er.

4 kommentarer:

Christina sa...

Ha ha ha, vi har exakt likadant gräs mot vår granne. Även han ärkerepublikan... ;) Men gräset står på hans sida och det tas ner varje sen vinter för att sedan explodera fram på vårkanten och växa så det knakar. Men vet du... då på våren.... är jag riktigt glad att det växer och hindrar insynen!
Christina i PA

Saltistjejen sa...

Oj! Det ser ut som hög och tät vass ungefär tycker jag.... Men det verkar väldigt bra mot insyn hahaha! ;-)
Kul att se att du bloggar igen!
KRAM!

Katarina sa...

Så höga de är.... Kul att du är tillbaka i blogglivet,, än om det är on och off.. Kram

Heather sa...

Du kan ju ser Ryssland fran Alaska faktiskt. Palin hade inte fel eller ljog.

Kram. Heddan