torsdag 29 december 2011

Hus och nya bekanta

Nu har det blivit kallare. Betydligt kallare! Det har jag inget emot om det inte skulle blåsa så in-i-nordens. Då känns det som om det går rakt igenom ben och märg. Typiskt just idag då vi ska dra till NYC och vi som inte har planerat något speciellt. Typiskt oss. Vi bara åker utan en enda plan. Försöker så här på morgonen (5.30) kolla vad vi egentligen ska göra där. Det löser sig när vi väl kommer dit hoppas jag och en träff med Saltis vore kul såklart!

Igår var vi och kollade 4 hus. Phew. När det var något jag gillade, så var läget skit. När läget var perfekt var huset skit. Ett av husen kunde jag inte ens bedöma då det knappt gick att ta sig fram! Vår agent trodde inte att det bara berodde på att de var på väg att flytta utan att de var sk hoarders. Typ samlare av precis ALLT som går att samla på. Mest skräp och onödiga ting. För holy macaroni vad prylar det var överallt i huset. Hur de ens kunde tillåta en visning av huset i det skicket går över mitt förstånd. I "grovrummet" hade de hängt underkläder på tork, trosor blandat med bh, helt synligt. Inte för att jag har emot underkläder, men det är ingenting jag sticker under näsan på en potentiell köpare. Jaja nu får vi se vad som händer. Nu ska det diskuteras. Pre qualification har vi redan, dvs vi är berättigade till att ta ett lån.

Middagen igår var ju hur bra som helst! Vilka trevliga människor. John och Susanna och deras son Donald. Och deras kök!!! DET köket vill jag ha!!! Jag fotade just inget igår och det är väl inte det första jag gör när jag träffar nya människor, dvs tar fram kameran och klick-klick. Men ett par blev det i alla fall.

Köket var helt nytt och så himmelens fint med högt i tak.

John skär upp den otroligt goda kycklingen som är tillagad efter ett filippinskt recept.

Ojoj så mycket god mat!

Nu blir det ett par koppar kaffe till, väcka ungar, trycka i sig frukost och sedan bär det iväg!

3 kommentarer:

Annika sa...

Vilken trevlig middag ni fick hos nya vänner.
OCH köket ser verkligen fint ut. Maten ser god ut också.
Tänk vad kul att ni blev hembjudna bra sådär.
COOLT!!!

HA så KUL i NYC. Hälsa SALTISEN!!!!!
Ja, igår var det fasiken såååååååååå bitande kallt.
Inte mig emot heller...

Kramar!!!

Lotta sa...

Stort och fint kök! Och maten ser ju smarrig ut också.

Ja, idag var det kallt. Burr -hoppas ni har haft en skön stund med Saltis på något trevligt ställe! Finns ju lite att välja på ;)

Kramar!!

Saltistjejen sa...

TACK för idag vännen!!!!!
SÅÅÅ ROLIGT! Nästa gång ska vi försöka komma och hälsa på ER! :-)
KRAAAM!
ps hälsa Liisa att hon var sååå himla duktig med Ella! Och Ella beundrade Liisa enormt och hade sååå kul! :-)