onsdag 28 december 2011

Det är hästar, hus, rester och snart NYC.

Julen flyter på i härlig fart just nu. Bella är väl den enda som inte syns till så mycket. Men igår ville hon umgås med mamma. I stallet!!! Och alla vet ju vad jag tycker om hästar. De där som man inte tar upp i famnen och gosar med precis. Men snäll som jag är, så följde jag med och frös som vanligt och tittade så där intresserad ut där hon red och hoppade och sken som en sol. "Mmm, ser bra ut", fick jag ur mig utan att ha en jävla aning om vad som var bra. Liisa var också med och matade hästar med ett ton morötter. Jag försöker få henne att inte vara intresserad, men ju fler gånger hon följt med desto fler gånger kommer frågan om när hon ska få börja rida. Suck.

Igår blev det ingen husvisning. Vår "agent" kom hem till oss och vi gick igenom listan en gång till och idag klockan ett drar vi iväg på 4 husvisningar! Till kvällen blir det middag hos en av Jonas gympolare. Någon jag aldrig träffat förut. Plötsligt fick han för sig, där han stod på löpbandet bredvid Jonas, att bjuda hem oss. Bara så där. Hjärnblödning? Nä, de gör så här har jag märkt och på så sätt har vi fått många vänner här. Gympolaren nämnde för Jonas att hans fru pratar ganska mycket. Vet inte om Jonas nämnde att hans fru var en blyg, tystlåten och tillbakadragen person...

Imorgon? Då drar vi till NYC! Kör nog ner till New Haven och tar tåget därifrån. Vi har inga direkta planer på vad vi ska göra där. Kanske smart att planera något i alla fall eftersom det blir bara över dagen.

Åh vad lycklig hon var när hon fick återse sin kära Daimler.

När vi kom hem från stallet hade Jonas och Albert fixat en pizza och använt en del av skinkan som topping. Nami, nami.

Nä nu ska jag dra ut på en springrunda i skogen med Dino. Tack snälla ni som fortfarande orkar kommentera mina inlägg trots att jag inte svarat...

6 kommentarer:

Desiree sa...

Ha ha asgarvar åt att du skulle vara den tysta, timida och tillbaka dragna typen - NOT :-)
Sådnat där är ju ändå rätt kul med amrisar att de kan få för sig att bjuda hem någon de fattar tycke för så där hux flux vare sig man träffas på löpbandet eller någon annanstans.
Lycka till med husvisningarna imorgon. Jag antar att ni helst skulle vilja hitta något i erat närområde med tanke på att ni redan har många vänner och goda grannar som ni umgås med där.
Ha en supertrevlig dag i NY imorgon. Passar på att önska dig ett riktigt Gott Nytt År redan nu då vi sticker iväg till Sälen imorgon och jag inte kommer att ha tillgång till nät där.
Kram!

Annika sa...

Länge leve det amerikanska sättet att bjuda hem folk på.
YESS!
KUL.
Hoppas att det blir trevligt.
All lycka med husvisningar. Håller tummarna.
KUL med NYC!!
Kram!

Lotta sa...

Produktiv dag! Hoppas något av husen känns bra. Pizzan ser hur god ut som helst.

Kul med NYC imorgon. Och ja, visst är det roligt med spontana och gästfria amrisar. Känner på mig att du och gympolarens fru kommer att gillar varandra ;)

Kramar!

Camilla sa...

Hoppas att husvisningarna ger nagot.
Och hastar kan man faktiskt gosa med, aven om de inte gar att ta upp dem i famnen precis;) Dessutom later det ju som om du kommer att fa spendera mer tid i stall i framtiden med tanke pa Liisa:)

Hoppas att ni far en trevlig kvall hemma hos den dar gympolaren.
Och ha det sa kul i NYC.

Kram

Saltistjejen sa...

Hoppas vi kan ses imorgon (eller senare idag faktistk....) Taina, det hade varit hur kul som helst. Men jag förstår ifall ni är väldigt busy också. Vi får höras!
KRAM!

alegni sa...

åh, nyki - ha det bra där borta och gott slut!
kram