torsdag 8 december 2011

Fem saker ni inte visste om mig

Jag har blivit utmanad av Anna, så här kommer det, håll i er! I vanliga fall är jag är nog en ganska öppen bok...

1. Jag har simhud mellan två tår. Det är alltid kul att visa det för barn och dra på tårna åt var sitt håll och samtidigt skrika "snart spricker det!".

2. Jag har astma, men mina lungor är ändå i ett bra skick. Jag använder dem väl. Inte bara när jag springer. Ni som undrar varför jag aldrig håller käft, så beror det på att jag luftar lungorna...

3. Jag har virkat mycket i mina dar. Ni läste rätt! TAINA KAN VIRKA!!! Jag har virkat gardiner, dukar, överkast. You name it. Annars är jag ingen höjdare på handarbete men virka. Det kan jag!

4. Jag har tre barn. Alla har olika pappor. Värre än LillBabs?

5. Jag har haft ett italienskt efternamn en gång i tiden. Go figure!

Så, förvånad?

9 kommentarer:

anna of sweden sa...

Mycket förvånad över virkningen. Det stämmer inte med min Taina-bild. Pratet däremot. Jag uppskattar att du luftar lungorna. Och att du även luftar när du skriver på något sätt! :)

Kramelikram!

PS På ordverifieringen fick jag ordet "bredsumi". Måste ju vara finskt! :D

Camilla sa...

Vad kul med virkningen eftersom det är så långt ifrån jag föreställer mig dig. En kvinna med 1000 järn i elden, alltid på språng som sitter ner o virkar:) Det går liksom inte riktigt ihop i min hjärna. Men kul för jag gillar också att virka. Ngt slags terapi tror jag;)
Kram

Taina sa...

Anna
Alltid något! Även om jag idag inte tar fram virkningen som jag gjorde förr tillbaka, men det är kul att ta fram lite dukar til jul och se allt jag åstadkommit genom åren. Pratet ja, det kanske inte var någon nyhet. Men nu fattar du ju orsaken till det, dvs att det är ett måste så lungorna inte säckar ihop. Hahahahaha!

Kramelikram

Camilla
Hahahahaha alltid kul att överraska! Som jag skrev till Anna så åker den inte fram så mycket idag, virkningen alltså. Men visst är det terapi och himmelens kul. Kanske jag ska visa mina alster någon dag?

Kramar!

Saltistjejen sa...

Hahaha bra att veta varför du babblar så mycket Taina. Men då vet vi nu att det är medicinskt betingat! ;-)
Kul att du virkat. Jag broderade faktistk mycket när jag var yngre. Plattsöm mest. Ojoj, det känns plötsligt länge sedan...
KRAM!

Annika sa...

Precis som Lill-Babs. Exakt ;-)
Hihi!!
AHA, du kan virka!
KUL!!
OCH då vet vi varför du är så snacksalig, det är alltså i medicinskt syfte!
HIHI!!
Kul att läsa!
Kramar!

Desiree sa...

Åh vad kul att läsa dessa detaljer om dig. Virka blev jag förvånad över att du gjorde mest eftersom det är en relativt stillsam aktivitet och det annars är mycket fart som gäller för dig. Spännande att dina barn har tre olika pappor. Men it makes sense för de är inte så lika varandra. Men jag hade aldrig gissat det om du inte hade talat om det å andra sidan.
Livet är fullt av överraskningar.
Kram!

antonia sa...

Trodde att alla hade samma pappa haha :) Men har Jonas några fler barn än Liisa? Har Bella&Albert fler syskon?

Kul att du kan virka, jag tycker det är vansinnigt svårt.

Loppan flyttar västerut... sa...

Underbart, apagillar att få veta mer om er, mina blogg-gurus. O virka! Trodde jag inte, simhud kan vara bra som partytrick och tre olika pappor... Du valde tre snyggisar hur som helst. Fina barn har du!

Kramar från Roooookie (låter också finskt på något sätt)

Taina sa...

Saltid:
Vad är din ursäkt då? Hihi.

Det här med virkning har jag alltid tyckt varit kul. Testat mönster och även med dubbelgarn, dvs inga hål i duken. Broderat har jag däremot aldrig fastnat för. Plattsöm? Finns det tjocksöm också? Du ser, inte speciellt kunnig inom det området.

Kramar!

Annika
Eller hur? Någon måste ju vara som hon, hihi.
Det är inte många som vet att jag kan virka för det är ju bara gamla tanter som gör sånt, typ.
Lungor SKA man lufta. Oavsett om man har astma eller inte :D

KRAM KRAM

Deisree
Alla behöver vi balans här i livet och jag har haft virkning. Udda kanske men himmelens kul.
Ja det här med barnen så har det kanske varit uppenbart. Speciellt Albert som är den mörke av dem. Men nu är det tredje gången gillt och det känns bra.

Kramar!

antonia:
Där ser man att jag kan överraska mina läsare med något i alla fall. Albert har inga andra syskon än Bella och Liisa. Isabella har en bror till. Jonas har inga barn sedan tidigare. Inte vad jag känner till i alla fall, hahahahaha!

Åsa Loppan
Ja du, livet är full av överraskningar och mina barn är det bästa som har hänt mig!! Jaaaa, vid nästa party ska jag visa mina tår!!!!

Kramar!!!!