lördag 10 december 2011

Han är hemma!

Helg och Jonas är hemma. Jippii! Den här gången får han i alla fall vara hemma lite längre än ett dygn. Just nu så är han och Liisa på gymmet för att bada. Själv kom jag hem från en underbar löprunda på 70 minuter. Passar på när Jonas är hemma, annars blir det löpbandet på gymmet och det tycker jag är så himmelens trist! Men det är ju det alternativet jag har för där kan Liisa vara på deras sk Youth Center under tiden som jag tränar. Ibland kan hon cykla med mig när jag springer ute men det brukar bli lite jobbigt. För mig alltså. Jag blir inte bara krokig pga åldern utan också när jag ska hjälpa ungen uppför backar med sin cykel. Jag skjuter på och håller varje gång på att storkna. Hon är ju ingen fluga precis.

Nu blir det att göra sig iordning. Liisa ska på kalas senare idag. Jonas och jag ska på Christmas Dinner med hans gamla jobb. Här är det inga julbord utan vanlig mat, men det blir julklappsutdelning och det är väl därför de kallar det för Christmas Dinner.

Det här såg jag på löprundan idag:

Farmington River håller på att svämma över.

Traktorn har gjort sitt.

Typiskt sätt att sälja från de olika gårdarna. Det ställs ut vad de odlat och så finns det en burk för att lägga pengar i. Här litar vi på varandra.

Älskar denna löprunda!

Aldrig har jag sett Farmington River breda ut sig så mycket. Vackert.

Kommer hem till "vår" gata och i år har en av grannarna valt att ställa planet med tomten i, på gräsmattan istället för på taket. De har dessutom byggt en landningsbana. Har jag nämnt att båda är piloter?

Och här ett hus som vi ska titta på imorgon...

Ha en fin lördag!

6 kommentarer:

Desiree sa...

Åh vad kul att Jonas är hemma och att ni får njuta av helgen tillsammans. Din löprunda ser så himla härlig ut. Vackra omgivningar och sådant härligt väder som gör att det nästan spritter i benen kan jag tänka mig. Det ljus ni har är fantastiskt. Känns som jag inte sett det ljust på ett bra tag nu. Ha en fortsatt underbar helg.
Kram!

Taina sa...

Desiree
Jaaaa verkligen. Men snart åker han igen. That's life. Själv kommer jag att vara så upptagen med arbete i veckan så jag märker inte av det så mycket då.

Den här löprundan är så rofylld. Knappt några bilar, vilket är svårt att hitta här. Men just den här som tar mig "runt" delar av Farminton River är störtskön. Dels för att det är lugnt men också för att jag ser hur floden förändras konstant. Högt, lågt, strömmande, mindre strömmande, osv.

Ljuset ja. DET behöver vi!

KRAMAR!

antonia sa...

Spännande med hustitt! Och vad skojj att de gjort en landningsbana haha :)

anna of sweden sa...

Det där ljuset som man ser i dina bilder. Det är det jag saknar. Solen når liksom inte riktigt fram till Sverige den här tiden på året ...

Kramelikram!

Annika sa...

Finfina bilder.
Nu har väl Jonas dragit din kos igen då, kan jag tro...trist.
Men, snart är han väl hemma för gott.
Gillar huset ni tittade på.
Nyfiken!!
Kram!

Taina sa...

Antonia
Det är liiite spännande men mest jobbigt med husletande. Jag tycker att jag behöver landa här och nu och är inte riktigt i husletartankar. Men men måste nu bita i det sura äpplet ändå.

Landningsbanan är så läcker. Förra året hade de planet på taket. Både han och hon är piloter så det ska ju synas! Hahahaha

Anna
Jag har nästan "glömt bort" hur mörkt det är i Sverige den här årstiden. Men jag förstår vad du menar. Vi behöver verkligen ljuset.

Kramelikram

Annika
Japp Jonas är i Atlanta nu och dyker upp mitt i natta mot fredagen. Det blir lite tungt emellanåt att dra allt själv då jag somnar ovaggat på kvällarna.

Huset var ingen höjdare invändigt TROTS att de fanns en bastu där!

KRAMAR!!