torsdag 10 mars 2011

Phew!

Nu har jag blivit grillad. Rejält grillad! Nej, jag har inte legat i ett solarium, men skulle jag få välja så hade jag inte tackat nej till en riktig sol nu och en stor jävla paraplydrink i handen med ett suuuperlångt sugrör så jag knappt behöver lyfta på glaset.

Vi är alltså två kandidater kvar och som det ser ut nu så är chansen 50/50. Tror mig veta vem den andra är. Kan säga att det handlar om varandras motsatser vad gäller personlighet och det ska bli intressant att se om de vågar ge sig på en sådan som jag, med tanke på uppdraget. Hur det än blir så är det inte världens undergång. Långt ifrån. Jag är nöjd att ha kommit så här långt.

Vad gäller framtiden för övrigt så står vi nog och stampar lite, dvs inte så mycket klokare än förra veckan. Det är en pre-visit inplanerad och det är till ett helt annat ställe. En annan världsdel till och med. Ser ut som om resan här i Amerikat tar slut i höst och då gäller det att njuta så länge det går.

Jag skrev om det tidigare och det här är en av ingredienserna i att vara expat. Man går vidare liksom och utlandsuppdragen blir sällan långvariga. Vi är ju inne på vårt 4-år, som från en början skulle bli 2, som sedan blev 3 och i år alltså 4.

Vi är jättenöjda med tiden vi fått här och det är ju i alla fall 5 månader kvar och jag ska njuta av den tiden. Pratade med Jonas under lunchen och i helgen ska vi koppla av och njuta. Inte tänka på jobb eller platser vi ska bo på eller något annat som vi själva inte riktigt kan styra över just nu. Imorgon fredag blir det Elton John på Mohegun Sun. Vi tar med oss flickorna och sover över på hotell en natt. Familjemys.

Tänkte lägga in en bild på semlorna jag bakade i tisdags. JAAAA, jag bakade semlor, men usel fotograf som jag är så gick det helt enkelt inte att fånga dem på bild. Kameranlinsen immade igen och blusen blev blöt av all saliv som rann ur mungiporna på mig. Det var lika bra att vräka i sig semlan jag så fint lagt upp på ett fat. Kvar blev spår av florsocker. Inte en fläck grädde syntes till för det hade jag minsann slickat upp! Så det blir ingen bild!

Jag är urkass på att kommentera just nu. Men återkommer så snart jag fått ordning på hjärnkontoret. Om jag nu någonsin får det.

Just det, ska bara tala om att idag blir det ingen träning, för när jag jobbar hårt verkar det som jag tränar ännu hårdare och kroppen är i skriande behov av vila. Precis som knoppen.

Puss på er alla glada!

9 kommentarer:

HeLena sa...

Måste ha varit en riktigt god semla:D!
Spännande! Otroligt spännande! med ev. flytt alltså...
VILA är väl halva grejjen med träning... eller??!!
Jag håller tummen för jobbet!
Lycka till!
Kommentera när du hinner, du är så välkommen!
Kram kram!

Desiree sa...

Förstår att du är slut och i behov att pusta ut lite. Men stort grattis! Vad kul att du kom så långt i intevjuv processen. Ska hålla tummarna för att de väljer dig. Nu har du iallfall gjort ditt bästa och nu får man bara hoppas på det bästa. Så att du och Jonas tar och njuter av helgen låter helt rätt. Så himla spännande att ni kanske är på väg att flytta till en helt ny världsdel, wow. Förstår att det kan kännas lite omtummlande men som sagt så spännande också. Helt rätt att njuta av det ni har nu. Jag kan ibland känna att jag kan vara lite dålig på att njuta av det jag har precis framför mig för stunden så det är något jag ska ta och jobba lite mer på för när det sedan är borta så kan jag sakna det så himla mycket.
Shit vad du är duktig som också bakat semlor mitt i allt ihop. Jag är säker på att det både var och såg skitgoda ut.
Nu får du njuta av stundande helge iallfall.
KRam!

Loppan flyttar västerut... sa...

Jag hejar på dej!

//Åsa

Katarina sa...

Hmm, skit i bilden med semlorna, bara de smakade bra!

Vad spännande att det kanske blir en ny världsdel! Så praktiskt att de ordnar en pre visit! Kanske det blir i min del av världen,, det som är så härligt här borta men så olikt amerikat!

Ha en riktig skön helg och ni gör det bra om ni kan låta bli att tänka på framtiden,, på något sätt brukar det ibland ligga där och gno..

Ha det så gott i helgen med familjen och lycka till med nästa steg i jobb processen, spännande saker!

Kram

Lotta sa...

Taina, så mycket på gång! Du har en helt suverän inställning tycker jag. Det blir bra det här! Ni har varandra och äventyret fortsätter. Mera erfarenheter och nya upplevelser, härligt det också. En bekant flyttade fr NY till Afrika och har nu settled in och det är ett annan fantastiskt kapitel.

Strongt att du gått så långt i rekryteringsprocessen. Jag vet hur tufft det kan vara här.

Kram och ha en fab weekend med familjen. Mohegan Sun är kul och trevligt för alla åldrar! Kram

Annika sa...

Jag håller med Lotta, din inställning är så bra! Den är guld.
Ja, jag tycker det känns för trist att ni ska lämna detta landet, men det ska bli SÅ kul att se var ni hamnar.
OCH grattis till att du kommit så långt, you go!
Hoppas att vi kan ses innan du lämnar US.
Semlor, alltid totalt lovely!!!
KRAM!!!

Melting Pot sa...

Så spännande! Jag håller på dig och hoppas att jobbet blir ditt. Ha en härlig helg med familjen!
Kram Lena

Ingmarie sa...

Klart att de väljer dig! Annars är de så korkade att de inte är värda att jobba för...

Anna, Fair and True sa...

Haha, den semlan lät god, förstår att kameran inte hann med.

Hoppas ni får reda på snart hur det blir! Håller tummarna för att du får jobbet! Men en annan världsdel låter också spännande!