onsdag 16 mars 2011

Har jag kommit till varen?

Jobbdator och inga prickar och inte orkar jag stalla om tangentbordet heller. Har precis kommit till Fort Wayne i Indiana. Det ar ju rena varvarmen har! Riktigt nice, maste jag tillsta. Flog hit via Chicago och nar jag laste pa boardingpassen sa skulle jag landa i samma terminal som avgangen till Fort Wayne. Men nu ar ju inte Chicago O'Hare som en bajamaja i storlek och det kandes som om jag gick (smasprang) flera mil till min gate. Nu har jag inget emot att springa, men det ar inte kul att behova svettas, vilket jag latt gor, och sedan behova satta sig bredvid nagon stackare som funderar om jag gomt katten i fickan, typ.

Jag hann och nar jag sedan klev ut sa mottes jag av en underbar varme. Allt ar relativt, men ca 13-15 grader i Celsius ar inte fy skam. Nar jag sedan akte till hotellet funderade jag pa var jag hade hamnat. Det ar ju bara akrar har. Fort Wayne ska ju vara en stad pa ca 300 000 invanare men jag sag knappt en manniska! Nu ligger ju inte detta hotellet mitt i stan men anda!

Snart ska jag ut och ata med ett par anstallda vid den "nya" enheten. Trevligt. Men forst ska jag kolla sa katten inte foljde med...

5 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Hahah OHare är gigantiskt! är inte det en av USAs största flygplatser???
Härligt med vårkänslor! jag vill ha mer sådant här också nu.
KRAM!

Desiree sa...

Helt perfekt temperatur! Hoppas du får lite tid att njuta av vårvärmen också. Ha ha sitter och skrattar lite åt din liknelse att O´Hare inte är som en bajamaja. Gillar din humor :-)
Kram!

Annika sa...

HAHA, ingen Bajamaja...O'Hare :-)
Like it.
Nej, men den flygplatsen är verkligen ENORM!!
Kan tro att det är kinda boring där i den stan.
Imorrn ska det bli 25 grader varmt här...najsigt, tror jag...
KRAM!!

Livet enligt Jenny sa...

Underbart med sån värme!! Längtar bara sååååå mycket tills vi är där här i Sverige... Känns som år innan det kommer att ske. Ja men Taina nu vet du hur jag har det när jag sätter mig på pendeltåget på morgonen när sprungit... Hahaha tack gode gud för förkylningstider, man kan ju alltid hoppas att stackarn bredvid är rejält täppt i näsan... ;)
Kramen

Hanna sa...

AH, kort tranfertid på stora flygplatser är aldrig någon höjdare. I somras sprang jag gatlopp med båda barnen när vi hade 20 minuter på oss på Charles de Gaulle. Sedan satt jag och flåsade hela flygningen till Köpenhamn typ. Och väskorna hade inte en chans att hinna med...