måndag 10 maj 2021

Makeover

Måndag morgon och klockan är inte ens fyra. Jag vet. Galet. Vaknar i vanliga fall 4 men idag blev det nåååågot tidigare. Kanske för att jag drack ett par glas vin igår? På en söndag! Ja, det var ju morsdag trots allt. 

Glömde fotografera mitt fejs igår, direkt efter min ansiktsbehandling. Ni hade trott att det varit en barnrumpa, för ansiktet glänste och var så mjuk och len. Vet ni vad? Detta var min FÖRSTA ansiktsbehandling ever! I know. Och nu funderar jag varför i he... jag inte gjort det tidigare?

Behandlingen fick jag som morsdagspresent av Liisa. Så gulligt. Killen som behandlade mitt arma gamla ansikte blev lite chockad när jag kom in. Nä, inte pga av ansiktet (hoppas jag i alla fall) utan för min tröja som jag hade på mig. Det var nämligen finska flaggan på den, patriotisk som jag kan vara ibland. En kille med filippinskt utseende som hette Reijo! Hallå, hur vanligt är det? Hans pappa var nämligen från Helsingfors! 

Förutom makeover av mig, så var det dags att ta tag i vår porch, eller uterummet. Tog inga före-bilder men ni mina miljoner läsare har ju sett det förut där jag förvandlade det för 2-3 år sedan till en massa orange inslag så som sittdynor, matta och dukar. Nu skulle allt det bytas ut. Inte bara för att jag har tröttnat på färgen utan också för att kattskrället har, lite då och då, ätit sina måltider där. Vi vet ju alla vad de består av när katter får bestämma, typ möss och annat skit, som de sedan lämnar lite halvt uppätna både här och där. Äckligt. Men nu är det fräscht och snyggt, tycker i alla fall jag. Vad tycker ni?
3 kommentarer:

eastcoastmom sa...

Jättefint! Screen porch är verkligen så otroligt bra.

Jag har heller aldrig gjort nån ansiktsbehandling. Och vi är väl ungefär jämngamla.

Annika sa...

Superfin porch! Och låter som en fin morsdag med ansiktsbehandling och glas vin. Själv grunnar jag på om det vore värt att förlänga ögonfransarna. Känns som jag knappt har några ögonfransar kvar och glömmer oftast att sätta på mascara. Problemet är väl att om jag börjar med det så kan det nog bli lite beroendeframkallande. Plus att min snåla sida protesterar lite mot prislappen...får grunna vidare...

Taina sa...

eastcoastmom
Tackar! Så det finns fler som inte gjort ansiktsbehandling? Trodde jag var den enda. I alla fall i min ålder. Jag är nog äldre än du. Född 63...börjar bli jobbigt när man ska fylla i vilket årtal man föddes och får scrolla till fingrarna blöder, hahahaha!

Annika,
Tack snälla! Det där med fransarna kan bli väldigt dyrt så grunna på du.