måndag 8 augusti 2016

Måndag morgon

Tjohej alla miljoner läsare. Moahahaha! Vad rolig jag är så här på en måndag då! Sitter här med både jobbdatorn och min privata och känner mig så sprallig och glad. Snart är det semester! Ska bli SÅ skönt att få en hel vecka med bara vi tre. Plus hunden såklart. Nu får jag hoppas att veckan inte går i snigelfart bara för att semestern står runt hörnet och väntar. Skulle inte tro det, för jag har tusen saker som ska göras. Både hemma som på jobbet.

Helgen kom och gick och i fredags var det alltså bröllop som jag skrev om i lördags. På lördag kväll åkte vi till campingen där Liisa var med sina vänner. Det var min första gång på en amerikansk "camping ground". Och det var minst sagt annorlunda. Det var inte mycket plats för husvagnar och tält. De klämde sig in mellan träd och buskar. Knappt någon belysning och lite "ruffig" känsla. Inte det där typiska svenska med öppna ytor, perfekta gångvägar, ordning och reda osv. Det vi varit vana vid när vi campat i Sverige. Blev väl så förvånad så jag glömde ta bilder.

Liisa hade i alla fall kul. Hon och hennes två kompisar sov i ett megastort tält. De badade, var på "hayride", spelade spel och sprang allmänt omkring och busade. Så som sig bör.

Jonas och jag drog hemåt mot kvällen. Söndagen var en perfekt dag på floden igen. What else liksom?

En MYCKET vanlig syn i Connecticut River


Allt är med, som vanligt!


Japp, jag läser fortfarande en del "riktiga" böcker. Inte bara på paddan.

MIN stol!

Här kommer han efter en liten fisketur.

Han tröttnar aldrig

Hej på er där uppe!


Jaaaa, benen ÄR rakade!

Som jag sagt tidigare, ingen större trängsel precis

1 kommentar:

Teija Flygar sa...

Connecticut river...den vill jag besöka någon vacker dag i framtiden :)
Härligt foto av dina fötter och JA, man ser nog att benen är rakade, kommenterar hon som har "karvigare" ben än dig ;)))
Ni ska ha det så skönt alla fyra då ni far iväg på er semestervecka!
Kram och hälsa <3