lördag 8 augusti 2015

Igång

Ja då var jag igång igen efter den låååånga semestern jag hade. Första jobbveckan rusade i en fart så det kändes som om jag satt i den snabbaste åkattraktionen ever! Inte bara gick det fort, det var ett par snabba ryck och knyck och upp och ned också. Ibland finns det utmaningar som heter duga, men det är nog det som gör att jag trivs så himmelens bra på mitt jobb. Allt går att lösa, men vissa saker tar lite längre tid bara.

Vädret i veckan har ju bara varit för fint. Om man nu kan uttrycka sig så. Varma och sköna kvällar som lockat en till löpturer i skogen och sedan trädgårdsfix. Det tar liksom aldrig slut. Jag rycker upp ogräs (som jag tror är ogräs) och när jag vänder mig om så har det av någon konstig anledning vuxit upp ännu mer ogräs.

Gräsmattan däremot. Den börjar skifta lite åt det brunare hållet. Nej, det är inte Dinos fel. Den börjar helt enkelt bli lite i det torraste laget och vi har inget bevattningssystem som en del har här. Vi låter gräset växa lite längre innan vi klipper den.

Visst låter jag som värsta trädgårdsexperten?

På tal om trädgård fick vi besök häromkvällen. En liten nallebjörn irrade omkring på vår tomt. En babybjörn! Mamman syntes inte till och hon dök inte upp heller när den lille nallen traskade lugnt över tomten för att sedan korsa vägen och in på grannens tomt. Så söt!

Nu är det helg. Vädret är superfint. Idag blir det löpning, lite trädgårdsarbete och ev middag hos ett par vänner beroende på om Jonas hinner hem i tid.

Lite random foton från veckan:


Ibland stannar jag till vid Rosedales Farms och köper lite bär, frukt och grönsaker. Underbart ställe.

Här kommer vår lilla gäst.

Den sötaste svartbjörnen!

En kväll på favoritrestaurangen Black Eyed Sally's i Hartford. Jag vet, det ser ut som det är kallt. Och det var det. Inne alltså för AC'n var på för fullt!

Bara för att jag kan. Eller nåt?

Fredag kväll på vår uteplats. Klockan sju på kvällen och 28 grader varmt. Vem klagar? Inte jag.
Hepp!

3 kommentarer:

Channal sa...

Haha trodde jag var värst med en grävling på tomten men du kommer med en BJÖRN! Björnen är ju söt! Men nej tack på tomten!

Kram Anna

Desiree sa...

Alltsa sa haftigt att ni fick besok av denna sota lilla bjornunge. Men man far hoppas pa att ni slipper fa besok av mammabjorn. Helt otroligt.
Ser mysigt ut att handla frukt och gront pa den dar garden. Sadant gillar jag att gora. Finns lite gardar kring Basel dar man kan gora sadant. Kanns alltid bra att framja de lokala bonderna. Fredagsbrickan ser supergod ut.
Kram!

Karin sa...

Sötaste 🐻 björnen då! En kort semester blev det, men ni ser ut att ha tagit alla tillfällen i akt att njuta! Underbart är kort, eller hur det nu var. Härliga bilder!