måndag 1 juni 2015

Vart tog värmen vägen

Ja men vad fasiken är det här? Satt och körde igår eftermiddag och tittade på temperaturmätaren sjunka "som en sten". Trodde först att den fått fnatt. Men det var sant. Det var som om någon drog undan den där varma sköna filten och slängde in oss i ett kylskåp. Det är som de säger. Här kan vi få uppleva alla årstider inom loppet av ett dygn. Japp! Snart åker väl skidorna fram också.

Men nu ska jag inte deppa. Jag jobbar ju och på onsdag kommer värmen tillbaka. Får hoppas det håller i sig i helgen för då är det party, party och sedan deltar vi i Walk now for Autism Speaks i Hartford. Fullspäckat. Som vanligt.

Tänkte visa lite bilder på blommor. Ja, ni läste rätt. BLOMMOR! Vet inte om det är åldern, med det är kul med blommor. Och bin. Upps, nu blev det väl lite fel, eller? I alla fall så gillar jag att vara ute och påta. Jag vet inte riktigt vad jag gör och ibland kan jag faktiskt inte skilja på ogräs och "riktiga" växter. Ibland har jag låtit sånt som jag tycker ser fint ut, växa tills någon påpekar att jag bör rensa. Där ser man.

Nu till bilderna. Håll i er.

Tadaaaaa, vår trädgård!

En som sitter och filosoferar innan fotbollsmatchen.


Nu blir det rosor! Många rosor. Wohooo! Om nu rådjuren kan låta bli dem vill säga. Förra året mumsade de på dem som om det var godis. I år ska jag skaffa vapenlicens. För en slangbella alltså.Muren. Ja inte Berlinmuren, utan vår mur. I Simpan.Ifall pengarna tar slut, så får vi mumsa på tomater, gurka, sallad, ärter och jordgubbar. Går alltså ingen nöd på oss. Nu har ju inget börja växa än, men vi kan ju alltid hoppas det blir en gurka. Eller två.

5 kommentarer:

Desiree sa...

Hi hi ja kanske ar det aldern. Jag visade ocksa upp massor med bilder pa just blommor pa min blogg idag :-)
Alltsa jag ar sa impad av er tradgard, den ar sa otroligt fin Taina! Fattar inte hur du hinner med att halla denna stora tradgard sa valskott. Tradgardsland och allt. Wow, jattefint alltihop.

Kanske skont med nagon dag med lite svalare, perfekt att varmen aterkommer om nagra dagar.
Kramar!

eastcoastmom sa...

Ser jättefint ut! Vi funderar också på en låg mur vid vår terass, er ser bra ut!

Mrs Clapper sa...

Vilken mysig trädgård!!

Annika sa...

Så fint ni har det, Taina. Gillar det verkligen.
Så snyggt, prydligt och välkomnande.
Vi har också kallt och grått, men det kvittar. Det blir ju alltid fint, typ dan efter ;-)
Och jag tycker det var lite väl tidigt med 90 + degree days in May...och dessutom så många av dem.
PUST!!
Kram!!

Anonym sa...

Hörröduduu, Taina alias von Linne´ ;) Fantastiskt och vackert, rent ut sagt prydligt. Du har tydligen kommit i "tantåldern" du också, ha, ha, haaa;)
Visst är det avkopplande att påta i trädgården, så otroligt skönt.
Njut av det vackra och alla fina gurkor och tomater!
Saknar er <3