söndag 31 maj 2015

Fotboll, blommor och kubb

Tjofs och så var den helgen över! Det var mest fotboll hela tiden. Träning fredag kväll och så match både lördag och söndag. Det är ju inte så att vi är sysslolösa precis. Ever!

Blev bjudna på konsert, men var tvungen att tacka nej pga all fotboll. Inte bara det. Har ju haft stackars små blommor som väntat på att få komma ned i jorden istället för stå kvar i små, trånga plastbehållare. Sedan har vi bilar som börjat krångla. Köpa ny? Ni vet ju att jag är gift med en böneräknare och då köps inget nytt om det går att fixa. Suck. Kommer väl aldrig att känna lukten av ny bilklädsel. Stackars lilla jag. Håll med nu då!

Liisa har alltså varit upptagen med sin fotboll, men under en kort stund lyckades jag byta ut fotbollen mot frozen yoghurt. Den intogs vid Simpans vackra bro. Flower Bridge. Älskar den bron.

Annars så har det varit lugnt i helgen. Träning och sleep over och kubb. Japp. Fortfarande poppis i vår familj.

Nu två veckor kvar av skolan. Sedan PANIK! Vad gör man med barn när man själv jobbar? Så sen med alla planer i sommar. Gaaah! Måste hitta lägger. Men får Liisa själv välja, så skulle hon kunna stanna hemma själv. Tjena mittbena.

Vid vår fina bro över Farmington River.Jonas i sin favorittröja (har typ 10 stycken av denna). 

Liisas BFF, Olivia, som var på "sleep over"

Låt mig presentera TiggBert

Fasiken vad kul vi har!

Yay! Kubb! Spelas det fortfarande i Sverige?

4 kommentarer:

eastcoastmom sa...

Kubb, ja om somrarna på landet spelar vi kubb!

Annika sa...

Kubb, jo det spelar vi på skären. Eller vissa av oss, jag gillar det bara "sådär".
Kul med sleep-over.
Sommaren ja...
Läger, hoppas du hittar ngt bra för Liisa.
Kram!!

Desiree sa...

Men vilken fin bro. Vad vackert ni har det nere vid floden. Perfekt med en sommarglass där. Hoppas att ni hittar något kul och bra läger till Liisa. Kubb är jättekul tycker jag också.
Kramar!

Anonym sa...

Det var inte illa med blomsterarrangemang på den bron, WAAU! Skicka Liisa på Finlandsläger till moster <3 <3 <3 Har ledigt ett par veckor i juli. Kul med kubb :)
Kramar till er alla <3