tisdag 30 juni 2015

Nu får det räcka!

Tamejfan vad segt det här var då! Inte bara sjukdomen utan klantarslar till doktorer. Blev så trött på att "den nya medicinen" vi fick inte hjälpte ett dugg! Hon kräktes mer, hon fick lika mycket febertoppar och fortfarande lika höga som Mount Everest. I förrgår kunde hon inte ens stå upp för att ta en dusch då allt bara snurrade och hon spydde ner hela badkaret. Nice.

Våra goda vänner fick nog av doktorernas trams och såg till att vi fick komma till en "riktig" barnläkare. Hon som våra vänner har. Vi fick en tid igår och när vi var där toppade Liisas feber och var dryga 41,3. Liisa såg så trött och sliten ut. Om hon inte var min unge, så hade jag nästan kunnat ta henne för en panda.

Medicinen hon hade var totalt fel medicin för denna typ av åkomma (åkommor) och diagnosen lyder både virus och bakteriell infektion. Så ny medicin. Doktorn ringde igår kväll kl 22 för att höra hur läget var. Då var det relativt lugnt. Natten blev lite kaotisk igen med hög feber. Imorse var vi hos doktorn igen och det tycks gå längre mellan febertopparna nu så kaaaaanske vi är på rätt spår nu.

Jag har alltså varit vaken i omgångar på nätterna, vi har bytt sängkläder varje dag och jag känner mig sliten. Men vad ska inte lilla Liisa vara då?? Här sitter jag och klagar!

Nu ska jag förbereda mig för ett web ex möte. Håll nu tummar och tår gott folk.

3 kommentarer:

Susjos sa...

Ajaj så jobbigt! Nu får Liisa krya på sig fort!!!
Stort Lycka till!!!! Kram

Marre sa...

Håller tummarna allt jag kan! Låt det vända nu!!!!

Desiree sa...

Stackars stackars Liisa. Hemskt att vara sa sjuk. Hoppas nu innerligt att medicine hjalper och att hon snart kanner sig lite piggare.
Varma och manga trostkramar till er.