onsdag 26 december 2012

Hej, är den över redan?

Julen alltså. Den som vi väntat på så länge. Dekorerat oss svettiga. Och så POFF så är den över. Men den har varit helt otroligt mysig, avkopplande (sanning med modifikation) och tindrande ögon. Det sistnämnda har inte med glöggen att göra. Bara så ni vet.

Julaftonen firades här hemma, men innan julen tog över helt, så firades Liisa såklart. Det var ju hennes födelsedag. Därefter blev det som sig brukar; glögg, mat, julklapssutdelning, promenad, mera glögg och en hel massa samvaro i goda vänners lag.

Vår juldag firar vi numera hos Darlene och Bob "The American way" men utan kalkon i år. Mycket trevligt as usual.

Nu kör vi lite bilder från julaftonen först!

En överlycklig tjej!

Det får räcka för idag. Hoppas ni alla har haft en underbar jul!

4 kommentarer:

Lotta sa...

Exakt så tänkte jag med! Därför behöver jag en lång startsträcka. Njuta länge. Och lite kvar är det ju ;)

Vad fint ni haft det!! Gillar tomtesäcken ;)

Kramkram och god fortsättning!!

Lotta

Desiree sa...

Riktigt härliga bilder Taina. Gillar julsäcken som tomten kom med (från Bed Bath och Beyond). Dino som står och vaktar brevid husse och hoppas på att det ska trilla ner något gott. Älskar er stora härliga öppna spis. Riktig Amerikansk öppen spis. Underbart att ni har hittat riktigt goa vänner som Bob och Darlene. Mer än bara vänner nästan som familj. Precis som Kim och Mike i Alabama är för oss.
Kram och God fortsättning.

Anne-Marie sa...

Ni verkar ha haft en riktigt mysig och fin jul med julklappar, tomte och umgänge. Gillar också er öppna spis. Mysigt! God fortsättning. Kram!

Anonym sa...

Härligt med både födelsedag och jul! Men oj så fort det går, hur kan Liisa redan vara så stor?? =) Måste också fråga var du har hittat dina superfina gardinlängder!? jag är ju galen i vitt och de ser roliga och piffiga ut =). Kram och god fortsättning! Mimmi