onsdag 12 december 2012

121212. Och?

Ja vad är det som är så jävla märkvärdigt med dagens datum?? Ska den bringa någon sorts tur kanske? För VEM frågar jag då? För här har vi inte sett mycket av den där Turen minsann. Vad sägs om en dag med följande små roligheter:

Biter sönder en tand. Längst bak så att det ska vara riktigt bökigt att komma åt att fixa. Såklart! Min tandläkare är duktig, men hans ryska assistent, ni vet den där forna kulstöterskan, är inget att leka med precis. Det gäller att göra preciiiiis som hon säger, eller så har du något långt nedkört i halsen. En annan försökte så gott det gick idag men var tvungen att harkla mig ett par gånger. Kräkreflexerna fungerade extra bra idag. Jag vågade knappt titta upp på henne där jag låg. Undvek blicken liksom. Fantiserade om en ung grekisk Gud, men blev snabbt påmind om var jag var varje gång hon bökade i min mun. Till slut kom ju tandläkaren och han ÄR som en Gud vad gäller att fixa tänder. Tur det.

Nästa grej då? Jo de ringer från Dinos hunddagis och berättar lite snällt så där att han har "fleas". GAAAAAAAAH!!!!! Lössen började plötsligt kännas överallt på en annan. Kunde inte sluta röra på mig, klia mig och sedan spotta. Euhum? Varför jag gjorde det där sistnämnda, har jag ingen aning om. Det bara blev så.

Väl hemma åkte rubbet ut. Soffkuddar, filtar, madrasser, sängkläder och mattor. Dammsugaren åkte fram. Tvättmaskinen gick, och går än, för fullt. Har väl ingenstans att sova inatt för allt hinner nog inte bli torrt. Inte nog med det, hunden ser nu ut som en nakenråtta, dvs urful!

Golven är tvättade, möbler sprayade, golvlister "besprutade". Nog fan ska jag ha rent i jul! Ursäkta om jag svär lite här på bloggen. Men eftersom det är svenska svordomar så är de ju relativt milda. I alla fall om vi jämför med de finska. Och SÅ tokig är ju inte ens jag. Tror jag i alla fall.

I uterummet har jag alltså samlat soffkuddar och mattor.

Tvätthögarna som klonar sig, känns det som.

De här skönheterna går varma idag. Varenda lusjävel ska DÖ! Och äggen med för den delen

Naken soffa och en naken hund. Som envisas med att ligga på sin vanliga plats trots stanken och andra kuddar.
Nä så 121212 var väl inget att komma ihåg. Eller så var det just det det var! Tjohooo!

6 kommentarer:

eastcoastmom sa...

Hua! Hoppas du får död på de där småkrypen.

Pettas sa...

Iiisch! Huuuu!
"Perkele"! (jag tar det på finska så slipper du)

Lycka till! Lucia hinner du knappast tänka på:)
Förlåt men nu kom jag ihåg sången...Santa Lucia, lopporna klia

Anonym sa...

Nej fy! så trist och det skapar ju en del...merjobb så att säga =(. Klart du ska ha rent till jul, när nya huset är så fint pyntat!! Det är med rysk tandsköterska låter ju sådär, men skönt att din tandläkare är bra! Oh no, don't tell Liisa!! Hon kommer ju att avsky mig som misstar henne för Dino, snyft! Jag kan också passa på att nämna att den där turvågen som 121212 borde ha gett dig; den befann sig här i Dubai i stället och såg på när jag skrev kontrakt på min nya anställning, tjohoo! ;-) Kram, Mimmi

Desiree sa...

Åh lilla söta Dino, inte lätt att ha loppor. Det där blev visst en mega julstädning som du inte räknat med eller schemalagt. Du har nog fått bort alla lopporna nu och huset är skinande rent från topp till tå. Jag hade en spricka i en tand relativt långt bak som de var tvungna att fixa här för ca 2 veckor sedan. Inte kul eller skönt på något sätt men jag slapp i allafall den ryska kulstöterskan ;-)
Jag tycker inte att det är något direkt märkvärdigt med 121212. Men tydligen var det ett oerhört poppis datum att gifta sig på. Skälet var att det skulle vara lätt att komma ihåg sin bröllopsdag.
Kram!

Annika sa...

OJ då, inte kul det där med loppor på vovven!!
Men du har nog fått väck dem nu.
KUL skriver du iallafall, som alltid.
You rule, my darling!!
121212 var ju en helt Ok dag hos mig.
men du, vad tror du 21 dec för med sig...???
Mayakalenderns slutår.
HHHUUUUUUAAAAA!!!
HAHA.
Kramar!!!!!

Lotta sa...

Ja, perkele! Det kliar på mig bara jag läser det här ;)
De små krypen vet inte att de hamnat i fel familj. Hos Olssons blir de inte långvariga.

122112 blir bättre!!!

Kramkram