torsdag 19 januari 2012

Only two days left

Om två dagar kommer han hem! Jonas alltså. Liisa påpekade ikväll, när vi borstade tänderna, att han har varit borta alldeles för länge nu. Sedan tittade hon snabbt på mig igen och insåg att det betyder en sak till, dvs att hon måste sova i sin egen säng igen! Japp, hon sover bredvid mig när Jonas är ute och reser och det tycker jag är så mysigt. Snabbt kom nästa reflektion "Mom, you're leaving on Sunday, right?" och så var det ett STORT flin igen.

Hur går det med budet vi lade på huset då? Givetvis kom det ett motbud. Vi försöker ha is i magen och stå kvar vid vårt bud. Agenten håller på att gå bananas! Hon ringer och tjatar och är det något amrisarna är bra på så är det att köra på. Jag försökte ge min syn på det hela genom att visa hur mycket huspriserna sjunkit de senaste åren. Då plötsligt hänvisar hon till två hus på just den gatan och att de ligger på samma prisnivå. Vad hon däremot inte talar om är skillnaden på husen, dvs storlek, uppdateringar och försäljningspriset för 5 år sedan. Är det något jag tycker om att studera är det statistik och utveckling. Jag menar SÅ huskåta är vi inte. Det finns andra hus. Det finns andra alternativ. Men jag gillar just det här huset, det gör jag.

Ikväll snöar det och det innebär att jag ska stiga upp tidigare än vanligt för att skotta. Härligt! Sedan ska det planeras inför min resa på söndag då jag drar till SVEDALA! På jobb. Det blir alltså Jonas tur att ta hand om allt här hemma i en vecka. Det mesta handlar ju om Liisa. Just look:

På väg till skolbussen med den där jätteryggsäcken.

Hemma är det läxor som gäller innan lek.

Lite trumpen min där Liisa?

"YAYYY I'M DONE!"

Och ute faller snön...

8 kommentarer:

Lotta sa...

Is i magen är bra!

Och du ska till Sviden du!! Tanka upp dig på mat, sverigeväder och kanske träffa Albert o Bella?

Skotta, jajamen...det kan jag göra med men ännu så länge är det helt lugnt här!!

Kramkram

Kalaslotta sa...

Sweden en vecka låter najs!

Ingen snö här än....:(

Saltistjejen sa...

Oj så mycket snö ni fått!!!!
Och du is i magen Taina, is i magen!!
Vad SYND att ni inte kan gå och lyssna på Chris imorgonkväll på Black-Eyed Sally's. Han är GRYMT BRA!!!!! Kan du inte ta med Liisa och grannarna eller så? Jag lovar att du skulle gilla det. :-)
Och du vad KUL med en Svedalatripp!!!!!!!
Nu Bamsekramar till er!!!

eastcoastmom sa...

Man måste vara cool när man köper hus, och det är bra att inte förälska sig i hus för mycket och känna att man måste ha ett speciellt hus. Stay cool!

Katarina sa...

Hoppas det går bra med husköpet,, cool,,allt kan hända just i fastighets affärer.. Skönt att J. Är på väg hem, ni träffas väl typ i hallen,, hej och hejdå... Jag reser också till Svedala på söndag, landar måndag morgon på Arlanda...Ha de gott.

Desiree sa...

Du milde vad mycket snö. Men vad kul att du får en liten tripp till Svedala. Även om det blir mest buisness så hoppas jag du hinner med lite trevligheter också.
Is i magen är helt rätt att ha. Jag tror att många mäklare är experter på att försöka stressa på och spela med ens känslor. Det är så viktigt att man inte förköper sig för det är jävligt surt även om man gillar huset mycket.
Ta det lungt Taina och skotta bort detta blir ju som ett extra träningspass.
Kram!

Annika sa...

VAD fint med snön!!!
LOVE it!
Skicka lite söderut också!!
GLAD för er skull!!
Vilken pushig mäklare ni har, inte bra...
Men som sagt, IS i MAGEN!!!
LYCKLIG resa till Svedala!!!!!
KRAM!!!!

Ingmarie sa...

Jag håller tummarna (för ännu är vi ju inte mångmiljonärer..) och önskar dig en trevlig resa!!!Välkommen hit!