måndag 16 januari 2012

Jag har varit på världens bästa tjejträff!

Vad hände igår? Fortfarande yr i skallen efter en fantastisk träff med underbara människor. Ja, nu sågs vi inte på riktigt och nej jag har inte drömt. Men vi träffades utan att vara där med våra kroppar om ni förstår vad jag menar. Inte? Sluta läs om du är så trög och saknar fantasiförmåga. Jag snackar träff i CYBERVÄRLDEN! Och jag har INTE porrsurfat eller chattat med snuskhumrar. Gränsfall i och för sig men såååå oskyldigt.

Så här var det. Jag är ju ingen modemänniska och kan väldans lite om det senaste i klädbranchen. Pinsamt dålig på designers osv. Sedan kan jag inte så mycket om TV-serier eller film heller. Några skådisar känner jag till. Typ de där som funnits med sedan Hedenhös. Men vet ni vad? Jag lär mig något nytt hela tiden och det tack vare mina underbara bloggvänner (och experter i det mesta av ovannämnda).

Plötsligt igår kväll, där jag låg i sängen med laptopen i famnen medan Liisa låg bredvid med paddan och spelade Angry Bird, började det hetta till på facebook. Jag hakade på Annikas kommentarer angående Golden Globe galan som sändes på TV. Trög som jag är (eller var det de andra) så kollade jag NBC när de andra tittade på E TV. Mina kommentarer hängde de inte riktigt med i och det kom upp "Taina vilken kanal tittar du på?". Jag suger vad gäller att hitta bland våra miljoner kanaler att välja mellan. Till slut hittade jag rätt.

Med i diskussionerna var alltså Annika (som försökte hålla i tråden), Lotta, KalasLotta, Petra och Jossan från Stockholm. Vi började lite trevande med kommentarer om kläder som efter ett tag blandades med snack om frikort och trosbyten. Jag säger bara Clooney så fattar ni (som fortfarande läser) vad jag menar.

Alla kommentarer hamnade alltså på facebook, som måste ha kokat innan galan ens var över. Under tiden som vi kommenterade, pimplade vi lite vin också. Allt blev så himla mycket roligare. Och konstigare. Vissa var tvungna att lägga sig på spikmattan för att distrahera tankarna så fort Clooney eller Banderas dök upp. Eller hur var det med det KalasLotta? En annan sa sig dricka te men efter en stund började vi fundera på vad det var i det där teet egentligen.

Jag vill tacka er brudar för en helt underbar och rolig kväll! Billigt blev det ju med. Och det är ju bra för en annan som behöver alla slantar just nu...budet ska läggas i veckan. Nu blir det vatten och bröd ett tag framöver.

HEPP!

6 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Hahaha!!!! SSåg er tjeträff!!! :-) KUL!
Själv var jag långt från glitter o glamor. Hängde med vänner och det var barn och barnkaos under kvällen hahahaaa! Men härligt och roligt såklart. :-)
Fast ingen gala.
Har glömt maila dig också Taina. Det kommer. Snart. Lovar!
Kram!!!

Desiree sa...

Låter som en underbar kväll. Internet är en fantastisk värld på så många sätt, på fler sätt än vad man kanske kan ana.
Kul :-)
Kram!

Annika sa...

OCH du får mig att skratta!!!
Vilket härligt inlägg!
SÅ där var det ju!
Helt fantastiskt!
SOM en bloggtäff av det allra bästa slag! PÅ RIKTIGT!! SÅ himla KUL!!!
Vet inte om jag fixar det här tempot på Academy Awards om en dryg månad, men ack vad KUL det var!!!
Vin och annat hade vi till ja...jag hann inte äta :-)
Knappt dricka...fick vara moderator också. så KUL!!!!!
Vi skulle kunna twittra hela bunten!!
Ska snart logga på fejjan och se vårt "damage". Det kommer allti att ligga kvar, hehe!!!
Vår bloggträff!!
Kram!!

Lotta sa...

Så himla kul det var Taina!!! Cyberträff. Intense!! Det rök om kablarna här....;)

Jag åt nog middag under peaken av trosbytedialogen...jag tog igen det nu. Jag skulle ha stannat on line ser jag nu!!!

Facebook kokade.

Tack för en superb kväll med er alla. Spontan tjejträff on line - outstanding!!!

Kram!!

Katarina sa...

Underbart Taina och er tjej grupp, så roligt! Jag kan nog tänka mig ert fnitter med Tv´n där någonstans och ett glas vin.. Härligt!

Lena (Meltingpot) sa...

Härligt!! Bra tips. Kram kram