söndag 13 november 2011

Lite sent Halloweenfirande

Tack för kommentarerna i föregående inlägg. Lite seg på att svara eller "svars"kommentera då tiden är lite knapp. Mycket att ta igen efter Alfred. Inte bara jobbmässigt utan också STÄDMÄSSIGT! Tvätt i massor och ett hus som ser ut som en rövarkula.

Förlåt Annika, men här i Simpan bestämdes det att Halloween skulle firas den 10 november i år. JAG VET att det är HELT FEL eftersom Halloween ALLTID ska firas den 31 oktober, men jag tycker det var schysst av av staden att meddela om ett datum då barnen kunde gå "trick and treat" som de flesta längtat så efter. Inklusive Liisa. Hon hade ju sett fram emot denna kväll så och att få ha på sig sin nya utstyrsel. Så så fick det bli. Husen fylldes med godis och gatorna av utklädda barn. Så här såg det ut:Magknip?

En söt nyckelpiga

Papporna som sprungit runt med barnen blev visst lite törstiga efteråt!

Idag söndag. Imorgon måndag och då drar jag iväg till Pennsylvania. Jobba Taina. Jobba!


11 kommentarer:

Lotta sa...

Man måste ju var flexibel ibland!!!

Ser helkul ut och riktigt läskigt också. Hejja Liisa!!!


Ha en bra vecka working girl!

Kramar

Desiree sa...

Åh vad kul att få se att ni fick till ett riktigt lyckat halloween. Jättefint att ni fick ett alternativt datum, det tycker jag är helt rätt med tanke på allt jobbigt ni har fått utstå så länge. Liisa är ju så cool i sin outfit.
Kram!

Ingmarie sa...

Det är ju skitsmart att fira lite senare. Då är det ju REA på alla grejer! Tänk så billigt det skulle bli att fira jul vid nyår och nyår vid trettonhelgen och trettonhelgen vid... ja du fattar. ;-)
Skönt att det lugnat ner sig hos er. Man blir väldigt liten när naturen tar till sina krafter!

Saltistjejen sa...

Jag tycker det låter helt fantastiskt att staden faktiskt gick ut med ett nytt officiellt datum för Trick or Treat! För TÄNK vad alla barn skulle varit besvikna annars!!!!!! Och det var ju verkligen ett speciellt år i år med speciella omständigheter (minst sagt...) som gjorde att hhalloween inte blev av när det VAR Halloween. Jag tror att t o m Annika tycker det är okej!! ;-)
Vad cool Liisa var i sin skräckkostym!! Wow! Och alla andra barn var så härliga i sina kostymer. man blir glad av att se dem tycker jag!
Stor KRAM!

Annika sa...

Jamen, snälla du, ni hade ju inget val.
KLART att stan var tvungna att ändra på det. Ni hade ju inte kunnat gått den 31.
Smart av staden att ändra på det offentligt, tycker jag.
Nu blir jag nästan lite putt på att du inte tror att jag skulle tycka det var ok...
SÅKLART att jag tycker :-(
Jättefina kostymer.
KLART det ska vara skräckinjagande...MOHOHAHAHAHAHA!!!!
MÅ inga fler stormar av detta slaget drabba er i vinter...
KRAM!!

Taina sa...

Lotta
Ja men de är lite väl flexibla ibland, för de ringde ett sk emergency call och varnade att trick and treat kanske inte var så smart after all pga alla grenar som låg på backen....men det struntade vi i!

Kram

Desiree
Ja småbarnen hade ju väntat på detta så länge. Liisa framförallt. Hon hade på sig sin dräkt dagen efter också. Hon bara älskar den. Det verkar som om prinsesstadiet är över. I alla fall vid Halloween. Nu vill hon vara läskigare utklädd.

Kram kram

Ingmarie
Hahahaha, det kanske inte vore så dumt. Tänk vad billigt det är efter jul egentligen!

Kram

Saltis
Liisas dräkt i år var riktigt lyckad faktiskt. Vi köpte den tidigt online så att vi skulle hinna prova ut den och se att den passade. Perfekt. Det var bara det at hon började ju längta så tidigt efter att få ha den på sig bara.
Ja staden var ju "tvungna" att göra något åt situationen. Men det blev ändå en annorlunda Halloween då inga pumpor karvades i år. Lite tråkigt faktiskt. Men men, det blir fler Hallowee.

Kram kram

Annika
Hahahaha! Jag VISSTE att du skulle tycka det var ok. Måste ju skämta lite eftersom vi over here jämt tjatar om alla där i Svedala som inte vet när Halloween ska firas och att de dessutom blandar ihop det med Allhelgona!

Simpan är bra men vi fick ett samtal från stadskontoret som varnade om att det kunde vara farligt att gå ut på gatorna. Men här på vår gata var det ok för alla hade sina grenar och trädstumpar prydligt i rader så att ingen skulle snubbla på dem.

KRAMAR!!!

Melting Pot sa...

Hette den Alfred den där stormen? Ja nog för att han kan vara som ett yrväder.....;)
Kram

Taina sa...

Melting Pot
Hahahaha! Ja stormen hette faktiskt Alfred, precis som sonen din :D

KRAM

alegni sa...

klart ungarna skulle få ha halloween, inte minst som plåster på stormsåren!
och klart papporna blev törstiga. det blir väl pappor för det mesta, eller? ;)
KRAM

Loppan flyttar västerut... sa...

Underbart att ni ändå fick er del av det där helt galna halloween. O vad cool hon ser ut lilla L, som ett hallo-pro.
Göta petter vad ni har stått ut med mycket de senaste veckorna. Galet faktiskt o nu är jag glad att ni åter är på banan även om du ger dej av på tripp måste det vara skönt att veta att allt funkar som det ska. Jag är faktiskt i chock, fattar inte hur det kan ta så lång tid att fixa elen, usch!

Kram från Åsagåsa

Anna, Fair and True sa...

Bra initiativ av staden! Fanns ju skäl den här gången liksom! Många söta trick-and-treatare!