tisdag 15 november 2011

En av fyra dagar avklarad

Oj vad trott jag var igar nar jag kom tillbaka till hotellet. Det blev en bra dag med manga och langa diskussioner. Ibland lite forvillat, men det ar val sa det ska vara pa en kurs. Vi kom ju hit for att lara oss nagot nytt och dessutom har vi olika bakgrunder och erfarenheter. Hoppas pa ytterligare en intressant dag idag.


Efter utbildningen igar bestamde vi oss for att aka till en outlet for att handla och sa brukar det bli nar en del deltagare kommer fran andra sidan av polen. Det blev Philadelphia Premium Outlets som bestod av miljontals affarer. Kandes det som i alla fall. Det var affarer, erbjudanden och en massa saker som lockade. Men jag kunde bara inte kopa loss och vifta med plastkortet eftersom vaskan jag har med mig redan ar relativt liten och jag vill INTE betala extra bara for att checka in ytterligare en vaska. Det kostar 25 dollar med US Airways. It sucks, jag vet!


Om jag handlade nagot? Ja faktiskt, ett par julklappar och en present till Bella som snart fyller ar.

The outlets. Eller delar av den.


Kuliga kassar med innehall jag inte visar har. Det ar ju jul snart...men erkann att ni ar nyfikna??


Na men vanta? Sa har ser det ut just nu. Efter traningspasset langtar jag efter en kopp kaffe. Som bryggts pa toaletten!? The American style eller?

Sa har sag jag ut igar och inser nu att haret ar alldeles for langt och liknar de dar hemmafruarna pa 50-talet!!! Gaaaah!


Nu dusch! Hepp!

6 kommentarer:

Annika sa...

Trevligt med lite outletshopping!! Not bad!!
Just det, ibland står ju kaffebryggaren inne på muggen på amerikanska hotell...hihi!
Är det hemresa snart från PA? Vädret är ju ingen höjdare...
Kram!

Taina sa...

Annika, den har outleten var verkligen GIGANTISK! Och de flesta shoppade loss. Det ar ju billigt har nu nar dollarn ligger lagt.

Aker inte hem forran pa fredag kvall...

KRAMAR

Desiree sa...

Perfekt att redan ha hittat några fina julklappar. Gillar de Amerikanska outlets. Man hittar alltid något där. Något annat jag gillar med Amerikanska hotellkedjor är ju just att det finns kaffebryggare på rummet. Man vet vad som finns och vad man behöver ta med sig. Gillar att det finns hårtork, strykbräda och att man vet att man oftast har tillgång till gym osv.
Kram!

Saltistjejen sa...

Kaffe på toan! DET kasnke man skulle börja med?!? ;-) Istället för "lukta-gott-saker" kan man alltid brygga lite kaffe. det är väl ändå en av de godaste dofterna! :-)
Haha!
Verkar som du har det bra! Bra med lite shopping också. Att få julshoppingen gjord (åtminstone en del) är ju bra!
Kramar!!!

Klara sa...

Å vad jag saknar den outletten!

Camilla sa...

Synd att du inte hade en liiite större väska, så du också kunde ha shoppat loss ordentligt:)
Jag har aldrig fattat varför amerikanska hotell (inte alla) har kaffebryggaren i badrummet. Inte det mest fräscha stället för att brygga en kopp java precis.
Ha det gott på kursen.
Kram