lördag 26 november 2011

Hysterisk fredag

Igår var det alltså Black Friday eller ska jag kalla det för Hysterical Friday. Det är dagen då julhandeln sätter igång "på riktigt" och alla "goes nuts". Det finns de som vägrar att kasta sig ut i hysterin, men jag tillhör de där som GÖR DET! Underbart att se när folk springer i affärerna, skriker åt varandra, ber ungarna hålla käften och hämta saker åt dem, för att sedan kasta in saker (och sig själva) i bilen för att hinna till nästa affär. Vissa har FULL koll på var man ska befinna sig och även när. En del affärer kör med "Good deals for early birds".

Tyvärr så uppstår kalabalik på vissa ställen så som på Walmart där de bråkade om ett våffeljärn för 2 dollar! Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Så desperat är jag inte. Ska medge att jag gjorde några riktigt fina fynd. Så som Queen Anne's Revenge legoset som jag fick för halva priset! Wohaaa! Sedan blev det böcker, kläder, lite hushållsprylar, skor, handväska (till mig själv) osv. Mycket nöjd med dagen!

Första besöket och här inne var det full rulle och många köpte billiga elektronikprylar.

Eller var det någon som nappade på en häftig popcorn-maskin för halva priset?

Varför inte en Cupcake Maker eller Donut Maker?

Här är en affär som jag givetvis besökte och kom ut med en stor kasse!

Jepp, rosettiden är här! Det är något speciellt med amrisar och jul och alla dessa miljontals rosetter som hängs precis ÖVERALLT!

Inte så mycket folk här inte!

Nä för de flesta var INNE för att hinna med alla deals!

Bilen full med prylar!

På kvällen in till Hartford och Black Eyed Sally's. Min lilla fashionista med hatten på.

Och där fick hon träffa Christine Ohlman! Gissa vem som var lycklig?

Lördag och idag drar Jonas till Svedala. Liisa och jag tar en titt på "Simsbury Celebrates".

5 kommentarer:

Desiree sa...

Kul med alla fynd du gjorde. Vi tillhörde faktiskt skaran som aldrig gick på black Friday. Jag tycker det blir jobbigt när det är för mycket folk så black Friday och hysterisk julshopping i Stockholm är två saker jag gärna undviker. Men visst är det alltid kul att shoppa lite och specillt om man fyndar som du gjort.
Ha en fin fortsättning på helgen. Ni verkar har strålande vackert väder att njuta av också.
Kram!

Lotta sa...

Farmgångsrik shoppstrateg ser jag!! Well done! En annan satt ju och pimplade vin och åt ost i godan ro fast man borde kanske ha lagt på ett kol och gjort några bra deals....nåja, next year. Planera Lotta!


Ha så skönt med Liisa. Hälsa och säg att jag tycker hon klär sig urtufft och läckert!


Kram!!

Saltistjejen sa...

Vad bra att du inte började dra upp finnkniven ur stövelskaftet där i affären tycker jag! DET hade kunnat sluta illa! ;-) Grattis också till lyckade inköp!!!
Själva skydde vi all shopping och köer och sådant idag och tillbringade dagen i Central Park istället. Och sedan en bio på tu man hand på kvällen. Så härligt!
KRAM!!

Taina sa...

Desiree
Vädret här är helt otroligt just nu! Ingen julstämning på så vis. Igår hade vi 18 grader. Något för varmt i min smak.

Visst gjorde jag fynd. Det blev faktiskt lite av en underhållning att spana på alla hysteriska människor som verkligen SLET åt sig saker. Hahahaha! Så hysterisk är inte jag. Men att handla kläder till en tonåring och få det till halva priset är en riktig dela tycker jag.

Hoppas du får en fin advent!

KRAM

Lotta
Du hade inte så dålig strategi du heller. Jag skulle lätt kunna haka på den med! Hahahaha! Men det var kul att göra några fynd faktiskt.

Liisa är verkligen en liten fashionista nuförtiden. Hoppas hon inte blir lika dyr i drift som Bella bara....

KRAMAR!

Saltis
HAHAHAHAHAHA! DET skulle jag ha gjort om det var något jag verkligen ville ha, hahahahaha! Man ska aldrig bråka med en finne. Men mina armbågar duger ganska bra för de är rejält vässade.

Inte så dumt med Central Park eller bio. Mysigt och ingen trängsel.

Idag blir det pysseldag hemma i lugnan ro.

KRAMAR!!

Annika sa...

Fyndade själva på svarta fredagen också. En 40 tums flat screen för 399 från Best Buy, där det var ovanligt stillsamt och LUGNT klockan 7:30!
Sen blev det ett fynd på Apple också, en ipod touch till K som var nedsatt.
Sådant gillar vi.
Men visst kan det bli otrevligt värre då det blir mkt folk och mkt hets på dessa jättereor, för fynda det kan man verkligen göra.
Liisa är så cool med sin klädstil. Heja!!!
Kram!!