måndag 21 november 2011

Hus och barn och jul i en enda röra!

Hur var huset då? Njaee, det klickade inte. Det var betydligt mer uppdaterat än det vi bor i nu, men det är helheten som räknas. Allt var snyggt och rent och perfekt och...men DET saknades. Så snart jag hade klivit in så var det något som sa att "swischa in och förbi och få det undanstökat". Varför vet jag inte. Någonting i mitt undermedvetna säger att vänta liiiiite till. Hade glömt kameran men tog några bilder med mobilen och det är något jag är än sämre på än att ta med min vanliga kamera. Fort ska det gå och så blir resultatet därefter också.

Inget fel så här långt. Typiskt Colonial hus.

Baksidan och en tomt som inte tilltalade mig riktigt...

Bråttom, bråttom, men köket var fint. Det man nu kan se...

The living room med den obligatoriska öppna spisen. Helt ok.

Men, men det är nog inget för oss hur jag än försöker leta reda på alla tänkbara anledningar till att det är ett bra hus, rätt hus. Ska börja tänka seriöst på ett annat boende efter jul. Glöden finns inte där riktigt än och det är kanske det som är orsaken till att jag tittar med bara ett öga?

Julen ja! SNART är den här och SNART är mina två andra barn också här. Gud så jag längtar efter dem!

Fina, fina Bella!

Snart får mamsen krama om dig!

Och så min spagetti-man!

Även om du är vuxen och en "business man", Albert, så blir det nog en kram eller två från mamsen!

Nä nu har jag inte tid att sitta här och drömma om jul och barn och kramar. Jobba Taina! Jobba!!!


6 kommentarer:

Katarina sa...

Oj, ni är i husletar tagen. Ja, det är väl inte det enklaste om man är under tidsr press. Hoppas ni hittar något som känns bra. Själva har vi just klarat av denna process i KL,, skönt att inte behöva leta på ett tag... Mysigt och roligt att få träffa barnen igen, reser ni till Sverige, eller? Ha det gott. Kram

Saltistjejen sa...

Jag tycker ni gör rätt som väntar ifalld et inte känns rätt. tror man måste gå på både praktiska saker och käsnla.
Och DU på tal om känsla så förstår jag att du längtar ihjäl dig efter Bella och Albert!!! Tänk, jag har svårt att förstå att man en dag inte kmmer bo med sitt barn hahaha! En del av mig kan ibland längta lite efter att ha mer "frihet" men samtidigt känner jag ett stort "neeej stanna tiden!" också. Så ja vad underbart att ni kommer få fira jul allihop tillsammans! Även för syskonen eftersom de ju inte heller ses särskilt ofta, för Bella o Albert bor väl inte i samma stad??
Kraaam!

Desiree sa...

Det där med rätt känsla är otroligt viktigt. Fortsätt kolla vidare i lugn och ro. Det finns ingen panik att köpa. Ni har marknaden på eran sida och jag kan tänka mig att det finns en hel del objekt att kolla och välja bland. Man ska bli förälskad i ett hus för att det ska vara värt att lägga ett bud. Det är ett stort köp. Man måste ju klicka med huset man köper precis som det måste klicka med mannen man gifter sig med.
Ja snart är det jul och himla kul att ni blir samlade hela familjen.
:-)
Kram!

Lena (Meltingpot) sa...

Svårt det där med hus....Har ni ett datum när ni måste lämna ert nuvarande hus?
Så härligt att ni alla samlas i jul. Tänkte precis att så kommer det ju bli för oss också i framtiden. Två utflugna stora barn någonstans och så lille Alfred som får hänga med oss länge till var vi än befinner oss:)
Kram

Lotta sa...

Ta det lugnt om det inte känns rätt! Det är en stor investering som är mycket långsiktig med tanke på hur svårt det är att sälja numera i många delar av USA.

Det var fint men det går flera tåg om det inte kändes wow, så där som det ska.

Dina barn är så fina!!! Toppen att de kommer till jul.

Kramar!

Annika sa...

Ett hus måste kännas rätt. FINNS inte känslan ÄR det inte rätt.
Man känner direkt om det är rätt, nästan. Lika bra att vänta, Taina.
Tomten såg inget kul ut. Aldrig kul med sluttande tomt.

ÅÅÅÅÅÅ, jag fattar att du LÄÄÄNGTAR efter dina barn nu!!!
Galet mkt!!!
De är så fiiina också!!!

Och du, måtte denna skitmilda höst snart vika hädan för kylan...

KRAMAR!!!