onsdag 3 november 2010

Snart jul?

Precis när Halloweenfirandet är över så börjar vi "stressa" inför kommande helger så som julen och nyår. Oj vad jag ser fram emot det! Inte stressen för den finns där alltid. Den har liksom bosatt sig i min kropp och knopp. Så länge jag är någorlunda sams med den så funkar det.

Igår när jag var inne på CVS, som är en blandning av vad-du-inte-hittar-på-andra-affärer-hittar-du-här, så dinglade det av julsaker. Överallt. Jag har anat att de varit på antågande i ett par veckor nu, men igår, då fanns det hur mycket som helst. De måste ju jobba som små svin under nätterna för att plocka fram allt! Nu tog jag inga bilder för jag gick bara omkring och gapade.

Julen blir speciell i år med för då kommer vi att vara samlade igen. Hela familjen. Sonen har precis i dagarna beställt sina flygbiljetter och kommer hem!

9 kommentarer:

Annika sa...

Julen bara brakar till efter Halloween! PANG!! JUL!!
OKAY!!
Själv tycker jag bara det är kul. Förståssss!!!
Vad roligt att ni får besök i jul!!
Härligt att hela familjen samlas igen!!!
KRAM!!
PS, mailar dig om en stund!!!

Peter sa...

Jo, jag hade samma tanke som Annika: Först kommer Thanksgiving. Vi har helt ramlat in i den amerikanska traditionen med kalkon, en massa annan mat och en massa ätande. Och väldigt trevligt. En aning stressigt möjligen...

Desiree sa...

Åh vad kul att ni blir sammlade hela famljen inför julen. Det blir ju en extra bra jul då. Ja tiden svishar förbi verkligen. Jag förstår att du glädjs åt att sonen beställt biljetter.
Kram!

Saltistjejen sa...

Härligt!!!!!

Anna, Fair and True sa...

Vad kul att sonen kommer!

Emmama sa...

Mysigt med jul tillsammans! :)

kalaslotta sa...

Kul att sonen kommer, du måste sakna honom...

Kul också att du skriver "sonen kommer hem...", är USA hem för honom?

Snart ses vi!

Hejhej

Livet enligt Jenny sa...

Förstår vad du menar med att vara sams med stressen! Men även jag ser faktiskt fram emot julen i år och det har jag inte gjort på LÄNGE!!! Funderar på om jag skall göra någon radikal förändring... ;)
Härligt att sonen kommer hem.
Kramen

alegni sa...

vad roooligt att ni får träffa sonen under julhelgen! det är väl bästa tänkbara julklappen, taina?
kramkram