tisdag 2 november 2010

Det här med gym

Gud så vi (läs Maken) strulat med medlemskap i gym. Vi var medlemmar i ett gym som ligger i Avon (ca 1 mil från oss) och där var jag en flitig besökare och gick på alla möjliga pass, använde löpbanden och poolen och STORMtrivdes. Plötsligt fick Maken höra från grannarna att det ligger ett gym närmare, vilket jag redan visste. Det låg nära och det var ju SÅ billigt! Bling, bling i huvudet på Maken alias Böneräknaren. I maj sa vi upp medlemskapet i Avon och började på det nya vilket var en katastrof från början. I alla fall för mig! Jag saknade mina pass, mina fina vänner och framförallt atmosfären på det gamla gymmet. Jag gav det nya gymmet en chans, det gjorde jag, men ju mer tid jag tillbringade där desto svårare blev det. Det var inte jag. Och passen var urtråkiga och trånga. Poolen provade jag aldrig. Tilltalade mig inte alls. Badvakter överallt, som säkert skulle hoppa i snabbt om de såg mig löpträna i bassängen och då tro att jag inte kunde simma. Jag fick nog!

I fredags var jag "gäst" på gamla gymmet och deltog på ett efterlängtat Groove-pass och OMG, säger jag bara. Himmelrike och svetten sprutade precis som den ska vid ett bra pass. Redan då bestämde jag mig för att det är här jag hör hemma. Bokade ett möte med personalen för att diskutera en bra (och prisvärd) familjeplan. Till det mötet kliver HON fram! Den vandrande reklampelaren för gymmet, som kan få Jillian Michaels att blekna. Plötsligt stod hon där med ett bländande leende, perfekt kropp och trevlig dessutom. Vem skriver inte under ett kontrakt då? "Så kommer jag också att se ut om jag blir medlem här" var min tanke. Vad Maken tänkte på vill jag inte veta. Jag är glad att vi blev medlemmar i alla fall och nu är vintern räddad! Redan igår drog jag dit med flickorna efter jobbet. Tonårsdottern och jag tränade medan Minstingen var i "barnrummet". Därefter badade vi i poolen. Allt återställt och tisdagarna och fredagarna med Groove är inbokade. Zumba på onsdagar och ibland lördagar. Däremellan ska löpning och lite annat smått och gott klämmas in. Nu ska det skakas rumpa igen!

Här är de superduperduktiga instruktörerna Linda och Aimee till höger. Till vänster står min goda vän Karen som fick gästspela på scen. GG står för Group Groove.

Eftersom det var lansering av ett nytt program bjöds det på snacks. Och vin ;)

Tack Karen för att du bjöd in mig som gäst och inledde det första steget till det nya medlemsskapet.

Jag är lycklig :D

7 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Härligt! Man måste verkligen trivas! Det är superviktigt. A och O. Att ha hittat bra pass med intrusktörer man gillar är ju det viktigaste som finns för att man ska motivera sig att gå på gym. Tycker jag.
Kram!

Ingmarie sa...

Trivsel går inte att köpa för pengar. Bra beslut säger jag! :-)

HeLena sa...

Härligt!
Låter så underbart!
Vilken tur att ni fick vin om inte annat blir ju det mesta roligare:).

kramen!

Anna, Fair and True sa...

Låter helt rätt för dig!

Livet enligt Jenny sa...

Åh du gjorde sååå rätt!!! Man skall verkligen vara på det gymmet som man trivs på. Det är ju superviktigt, annars riskerar man att inte gå dit och vad har man då för nytta av gymkortet?? Saknar gymmen i USA, det är absolut inte samma sak här hemma i sverige.
Kramen

alegni sa...

jaja, man kan bli lycklig av många olika saker här i världen ;)
nä, ärligt talat så borde jag också börja röra på mig innan kroppen säckar ihop helt. det tar bara så emot... help me!
kram

Desiree sa...

När man hittat ett bra gym ska man hålla fast vid detta. Även om det är dyrare så är det ju värt pengarna eftersom man har kul och trivs där och då går man också dit oftare. Det ska vara kul att träna :-)
Klart du ska återvända till ditt gammla gym.