tisdag 9 november 2010

Grattis till världens bästa syster!

Idag fyller min storasyster år och jag önskar så jag kunde vara där, på plats, och gratulera henne. I Malax, Finland närmare bestämt. Men nästa år ska det firas rejält med jättekalas har hon lovat och då ska jag vara på plats, var så säker på det!

Min fina syster!

Så var det tisdag igen då vi trycker in allt på en och samma dag. Idag kommer ekvationen vara svår att knäcka med jobb, träning, frissa, balett och skjutsa Tonårsdottern. På det lägger vi till de vanliga göromålen som matlagning och undanplockning och ut-och-kissa-hunden-rundor. Hade dessutom planer på att sy gardiner till köket. För det första vet jag inte riktigt hur jag tänkte där och för det andra är jag kass på att sy. Men jag har ju köpt en symaskin här och bör nog använda den med tanke på min stora käft när den inhandlades. "Ja men det är såååå mycket billigare att köpa tyg och sy själv". Maken tyckte också det var en bra idé. Då i alla fall. Nu ligger det högar med tyg som jag snart skulle kunna klä in hela huset med. Gaaah! Men just idag skyller jag på att det är tisdag.

På torsdag drar jag till Chicago över dagen bara. Flyger tidigt på morgonen för att sedan komma hem sent på kvällen. Passar mig perfekt. Ska träffa "den där kollegan". Kollegan som gjorde Taina lite förbannad. Han som bad om förlåtelse på sina bara knän. Det kommer säkert att bli ett intressant möte. Jag är taggad ska ni veta. Innan mötet ska jag hinna med sjukgymnasten en vända till. Knaka och baka arm/axel. Den är så mycket bättre nu. Det återstår ett bekymmer och det är att jag nu fått problem med vänster arm!

Computer Dave levererade ett stycke dator igår och det var ju inte världens billigaste lagning precis. Men det är som han sa "You gave me a Volkswagen Jetta and I give you back a Rolls-Royce"! Det ni!! Hahahahaha!

Jag är fortfarande urusel på att svara på kommentarer. Tiden tycks vara knapp men jag ska ta itu med dem i helgen. Helgerna som annars tycks drabbats av tisdagssyndromet. Nu ser jag fram emot bloggträffen kommande lördag, Diwalifest nästa lördag och Key West lördagen där på!

Hepp!

6 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Intressnt att du ska träffa Den DÄR kollegan nu i veckan. Hoppas det går rba.
Kram och stressa inte ihjäl dig!

Annika sa...

Grattis till syrran i Malax!! Jag har ju tom träffat henne på gården i Malax! Jättekul ju!!
KUL att du ska hem och fira stort nästa år!!
DU har massor i görningen som vanligt.
KRAM!!!

Suzesan sa...

Grattis till din syster. Cool dag samma dag som mig. KUL. Jag fyller femtio idag. Jag berättar det för alla. ALLA! I affären och överallt.

Hurra hurra hurra hurra.För denna dag idag. Födelsedagsdagen D.

Man ska aldrig känna stress på bloggar då blir inte bra. Blogga ska vara kul och komma spontant även svara på kommentarer. Vi vet nog alla HUR mycket DU har omkring dig Taina.

Kram
/Susanne

Desiree sa...

Full fart kan man verkligen konstatera. Du får lägga undan tygerna för tillfället och ta tag i det lite senare. Verkar som du har fullt tillräckligt denna vecka så som det är. Hoppas att det går bra med resan till Chicago och att kollegan är snäll denna gången. Härligt dock att du har en hel del att se fram emot så som både bloggträff och Key West. Du får mig att längta dit. Så härlig stämning i Key West och så vackert. Helt perfekt att lämna höstrusket och åka dit och njuuuuta.
Kram!

Ingmarie sa...

Sy är min absoluta sämsta gren och efter att ha gått x antal kurser, fått symaskin av både föräldrar och "svärmor", gjort sykunniga vänner gråhåriga och slängt oräkneliga (tyg)pengar så har jag nu gett upp. det är inte min grej. Tycker det är skittrist!Dumt att slösa tid på det då liksom. ;-)

Livet enligt Jenny sa...

Åh är det så dags för "THE MEETING"... Spännande! Håller tummarna att allt går bra. Vad lika du och din syster är!!
Kramen