söndag 14 november 2010

Bloggträff med buskprat

Varje gång blir jag lika fascinerad. Fascinerad över dessa bloggträffar, där jag möter helt nya människor. Ja inte helt nya då rå, men IRL så att säga. Vi följer varandra ganska noga och vet redan en hel del om varandra. Men att det "klickar" så enkelt är ju bara så härligt! Gårdagens bloggträff i New York med Saltis, Petra, KalasLotta, Anki och Gringo blev en fantastisk träff!

Jaha, vad pratar "främmande" människor med varandra om egentligen? Vi har ju några gemensamma nämnare så som svenska (ja ja finska) kvinnor som befinner sig i det stora landet Amerikat och som diggar att blogga. Precis som i alla nya konstellationer så försöker vi hitta vår roll. Tittar och konstarerar att det ÄR ju faktiskt söta Anki som sitter där med en liten kula på magen, läckra KalasLotta som alltid tycks le och gillar sin IPHONE, fina Petra, den otroligt duktiga kost-och träningsmänniskan som strålar av hälsan själv, lugna Gringo med sin spännande bakgrund som levt som utlandssvenska i flera länder och så vår allas härliga Saltis såklart, som bor och lever i den pulserande staden och som delar med sig av det mesta i hennes liv! I New York strålade solen och det var ca 17-18 grader varmt. Det gjorde ju inte saken sämre precis en dag som denna!

Förutom prat om buskar (näää det var inte Rhododendron som diskuterades kan jag säga) och tics hos våra män, så hann vi med en god brunch på Gustorganics där vi hälsades välkomna av ägarens fru. Ägaren själv gillar Sverige. Eller var det svenskor han menade??? Det blev också en promenad längs med High Line för att sedan avslutas på en bar med ett glas vin.

Nu kör vi bilder:

Vilken dag i NYC!

KalasLotta

Grrrrringo

Anki

Petra

Saltis

Här kan man ju fundera hur sociala vi var egentligen med tanke på alla mobiler i händerna...

Ett gäng svenska bloggare

High Line

Nä men, en buske? Ja i NYC ser man ALLT!

Kan det bli läckrare än så här?

Den här läskiga typen fick inte vara med.

Vi som hängde kvar lite längre. Och alla tycks ha "vridit" sig i rätt pose. Eller hur var det nu?

Najsigt avslut med De Tre Musketörerna.

Tusen tack tjejer för en kanondag i NYC! Nu ska buskarna trimmas. De riktiga alltså, dvs Rhododendron...

16 kommentarer:

Desiree sa...

Vad kul att få se bilder från bloggträffen. NI verkar ha fått en toppendag allihop. Kul att det var så många som kunde vara med. Strålande väder. Gillar din bild på skyskraporna i kvällsljuset. Alltid kul att få lära känna varandra och att få träffas IRL även om man känner varandra väl från bloggarna.
Ha en bra start på veckan.
Kram!

HeLena sa...

Åååh!! Så roligt! Det ser väldigt härligt ut. Särskilt vinet på bardisken;) (trött och utarbetad HeLena... mer vin till kvinnorna!!)
Må så gott!
Varm kram!!

kalaslotta sa...

Haha...ja det var en härlig träff...så märkligt att det kan kännas så naturligt att träffa personer som man aldrig träffat...eller ja...IRL då.

Du är PRECIS som jag föreställt mig och sent sent ska jag glömma buskarna vi pratade om...

Högt och lågt och allt mittemellan.

KANON!

Och visst har du rätt...I Löööve my Iphone..

KRamen

Susjos sa...

Åh...vad kul ni verkar ha haft :)
Älskar New York och blir sååå sugen att snart åka dit igen :)
Kram!

Annika sa...

KUL ni hade!
Jag hänger garanterat på nästa ggn!
Roligt med alla bilder.
Kram!

Fröken Anki sa...

Tack så mycket för igår! Det var en jättetrevlig träff. Tänk att det är så lätt att prata med varann fastän vi bara träffats här på nätet förut. Förundrad fortfarande!

Hoppas ni haft en fin söndag!
kram

Saltistjejen sa...

Ja du Taina, helt ooooootroligt vad KUL det var! Jag fasvcineras såååå av att "vilt främmande" personer kan klicka och liksom bara ha så himla skoj tillsammans! Nu var ju inte du, Petra eller Anki helt främmande för mig längre, men det HAR ni ju faktikst varit. Och Lotta och Grrrringo VAR nya bekantskaper för mig denna gång. Men det var ju sååå härligt att träffa dem och ja bara go with the flow som sagt.
BAMSEKRAM till dig och lycka till med Kryssningsövertalningen!!! :-)

alegni sa...

åh! tänk om man hade fått vara med på den träffen!!
stor kram

Taina sa...

Desiree:
Det var riktigt roligt att vi ändå blev så många. Tre till skulle ha varit med men fick förhinder. Till våren hoppas vi kunna ha en till träff. NYC var ju underbart vacker vädermässigt och vi bara njöt!

KRAM

HeLena:
Mer vin åt damerna! Håller med dig där ;)
Det var en kul dag. Och intressant.

KRAMEN

KalasLotta:
Du såg väl tavlan jag knäppte på? DET var en buske det! Och vad mycket man hinner prata om då på så kort tid. Det var som du skrev en liten tävling om att trycka in så många ord som möjligt på kort tid... Hahahaha!

Kram

Susjos:
Den här staden gör ingen besviken. Samma känsla varje gång man är där. Pulsen. Dofterna. Ja allt! Och kul hade vi :D
Kram

Annika:
Du var saknad ska du veta!! Men nästa gång blir du med och då får bedbugsen säga vad de vill. Jag ska krossa dem!!!

KRAM KRAM

Taina sa...

Fröken Anki:
Jag blir också förvånad hur lätt det är men tror att det beror på att vi "sitter i samma båt" och då blir det så naturligt.

KRAMEN

Saltis:
Hahahaha, övertalningen har börjat! Men riktigt imponerad och övertygad är han inte. Inte än i alla fall.

Det var verkligen kul och intressant på samma gång. Det här skulle man nästan släppa som en TV-produktion "Hur blir det när bloggare träffas IRL?" Hahahaha! Det KAN ju gå åt fanders också. Vem vet?

KRAMISAR

Ingela:
Vi har en ny träff i vår. Du kan komma då!!!!
KRAMISAR

Heather sa...

Synd att NYC är 6,5h bort från Buffalo... kunde har varit med lite där ;-)

Kram

Grekland nu sa...

Vad KUL ni måste ha haft!! Jag vill också gå på bloggträff - kanske jag måste se till att ordna en sån här i Grekland...

Anna, Fair and True sa...

Å vad man önskar att man fått vara med! Haha, Saltis skrev rätt ut att det var snack om gynekologer och trekanter men du visade ju i alla fall en bild så det inte var så oklart längre! ;)

Taina sa...

Heather:
Du får komma till våren. Då kör vi igen och då ska vi övernatta i NYC.

Kram

Grekland nu:
Det var verkligen skoj. Och intressant! Just det där att vi följs åt via bloggar och sedan träffar varandra IRL är ju ett nytt sätt att träffa nya vänner. Me like :D

Anna:
Eller hur? Vilken grotesk bild (tavla). Den bara fanns där när vi spatserade runt.

Kram

Taina sa...

Heather:
Du får komma till våren. Då kör vi igen och då ska vi övernatta i NYC.

Kram

Grekland nu:
Det var verkligen skoj. Och intressant! Just det där att vi följs åt via bloggar och sedan träffar varandra IRL är ju ett nytt sätt att träffa nya vänner. Me like :D

Anna:
Eller hur? Vilken grotesk bild (tavla). Den bara fanns där när vi spatserade runt.

Kram

Ingmarie sa...

Vilken toppendag! jag är allt lite avis både för att ni var i NY, för att ni fick träffas och för att ni alla(?) bor i USA! Men jag är GLAD för er skull!