fredag 5 november 2010

Show & Tell : Bara en slump eller?

Jaha, vad ska det här föreställa? Är det bara en slump att just idag ska jag ha en jävla massa munsår. Just idag då det är Show & Tell och Musikanta har valt temat "Bara en slump eller". De här munsåren gör så ont så jag knappt kan prata. "Ja men skriva kan du väl", säger säkert någon smart jävel där ute. Nä, för när jag ser ut på det här sättet så går det knappt att äta heller. Och har man inte ätit så finns inte mycket tankeverksamhet i min annars så aktiva hjärna. Nu menar jag inte att den är aktiv och löser en massa elementära integralfunktioner av andra graden utan den kan i vanliga fall knåpa ihop något.

Förr tillbaka brukade jag ha ett munsår. Men nu har jag TRE! Det måste bero på att vi är i Amerikat för här ska ju ALLT överdrivas. Eller är det bara en slump?

Nu struntar jag i det här. VÄNTA!!! En bild ska ni ju få också för det är ju ändå show and tell. Håll i hatten för här kommer äckel-Taina!

Det är INTE tandkräm, grädde eller glass. Kolijoxsalva är vad det är!

12 kommentarer:

Pettas sa...

Herpeskramar!:)
Må du bli befriad, snaaart!

Saltistjejen sa...

Ajajajajjjjj! Munsår gör ju så satikens ONT! Stackars dig!!!!!!!! Jag får ibland blåsor INNE i munnen. DET är inte heller särskilt skönt! oftast kommer det en sådan omgång på just hösten. Undrar varför.
Hoppas dina sår läker snart och ha en fin helg!
Kram!

alegni sa...

aj helsike! jag lider med dig, taina. jag fullständigt hatar att få munsår. någon gång har jag haft munsår över precis hela underläppen. en gång såg jag verkligen ut som ett monster - från mungiporna och inåt mot mitten av läppen var det bara rått kött som stack fram. och då gick jag på högstadiet! hur kul tror du det var? jag ryser när jag tänker på det :(
hoppas dina sår läker ut snabbt!
kramkram

Desiree sa...

Aj då låter inge kul alls. Munsår har jag hittills haft tur och sluppit men det ser ut att både vara smärtsamt och besvärligt. Hoppas att det går bort snart. Men det blev en rolig bild iallfall och du har ju som sagt humor alla gånger.
Kram!

HeLena sa...

Uschelibusch!
Måtte de flyga sin kos långt långt bort för att aldrig komma åter!!
Men kul skriver du trots tom mage!
Kraaam!!

StrandMamman sa...

Nä jag tror inte att det är slumpen utan du har säkert planerat det här ända sedan du fick reda på november månads teman ;))) Eller???? Äh, skämt åsido, det där är säkert inte alls skönt och trevligt, tycker synd om dig!! Kram!

Grekland nu sa...

Hualigen, inte kul alls. Men ett inlägg blev det ju i alla fall! Fast jag är nog inne på den där teorin om att allt ska vara så STORT och MYCKET i staterna, även munsår...Hoppas de är puts väck i morron när du vaknar, kram!

Ingmarie sa...

Stackare! Jag tror det är ett tecken på att du stressar för mycket...u får dricka proteindrinkar och käka glass helt "lagligt".Krya på dig!

Annika sa...

Fasiken, Taina!! Du får då alltid till det med bravur.
Fast, attans skit vad hemskt det är med munsår. Det gör så ONT!! Länge sen jag hade det nu, men då kommer det väl som ett brev på posten, eller som en olycklig slump.
KRAMAR!!!!

Lotta sa...

Absolut att flertalet munsår beror på Amerikaaspekten ;-)

Anna, Fair and True sa...

Haha, det är nog bara för det är Amerikatt, allt ska ju som du säger vara störst och värst där!

Peter får tyvärr munsår, eller herpes som det ju heter med ett mindre fint namn, och nu fram till någon vecka eller så kunde vi inte pussas på nästa tre veckor! Men jag vägrar bli smittad!

Hoppas dina är borta nu i alla fall!

Musikanta sa...

Jag får ofta munsår - särskilt på våren när jag har fått för mycket sol på en promenad t.ex. Jag har en fantastisk salva som brukar hjälpa när det precis har börjat: Celestona Valerat.

Det är en hydrocortinsonsalva som jag egentligen fick för min (som väl är) numera inte särskilt framträdand psoriasis då jag hade ett stort utbrott en gång i tiden. Jag välsignar den...

Det brukar tyvärr ta en vecka att bli av med allt. Känner med dig. Jag tror faktiskt INTE att det är en slump - mat eller stress eller något annat!
Kramar!