onsdag 22 september 2010

Racerfart

Idag börjar hösten sägs det. Hahahahahaha!! Det ska bli uppemot 29 grader idag och ännu varmare på fredag. Höst? Jo jag tackar jag. Här är det kjol och t-shirts som gäller i veckan. Det är inte bara varmt på "utsidan" utan även på "insidan". På mig alltså. Inte för att jag har feber men jag har (igen) så in i helvete mycket att göra just nu. What's new, liksom. Igår kväll när vi strosade (läs sprang) omkring på Home Depot i Bloomfield, hörde jag mig själv säga högt "När ska man hinna leva egentligen?". Maken vände sig om och tittade så där konstigt på mig, ungefär som om jag svalt något otillåtet, typ gödningsmedel bland alla säckar som låg där. För det var så det plötsligt kändes. Att jag lever lite i framtiden hela tiden. Jag planerar och planerar. Däremellan utför jag olika sysslor, men jag kan ibland reflektera över hur närvarande jag egentligen varit. Just nu pågår planering för vår lilla höstfest som går av stapeln på lördag. Varför just denna lördag när kalendern är smockfull och till råga på allt åkte Maken på tjänsteresa idag och kommer hem på fredag. Kväll. Bra gjort.

Mina hysteriska tisdagar fortsätter och igår skulle ytterligare en aktivitet påbörjas. Just på en tisdag. Va fan, har jag inga hjärnceller kvar???? Minstingen har nämligen tjatat hål i skallen på mig. Igen. Och har alltså börjat med balett. Hon gör det BARA för att få ha de där rosa kläderna på sig. Att sedan behöva lyssna på dansläraren och försöka med några snygga plies kan man ju bara drömma om. Det såg mera ut som en blandning av gyttjebrottning och karate när jag tjuvkikade.

Minstingen in action.

Vi klämde in en snabb middag på Masala hos våra goda vänner igår kväll också. Mat måste man ju ha och det är alltid lika trevligt att hälsa på Mala och hennes gudomligt söta dotter Himalaya.

Mala med sin söta Himalaya.

Nä nu ska jag kavla upp ärmarna och ta tag i dagen. Den började i och för sig klockan 5.

Godmorgon.

7 kommentarer:

Annika sa...

Jadu, babe...
It is RACER!!
En typisk Taina-tisdag av klassiskt slag. Konstigt vore det annars.
Och sen skriver du så kul att jag sitter och fnissar för mig själv...
Take it easy!!
Antar att den här onsdage går i samma tempo.
OCH JA; visst är det VARMT!!!!!! Ska bli över 30 grader nu i flera dagar...
KRAAAAAM!!!!

Desiree sa...

Ha ha ja den frågan undrar jag över många gånger per dag också, när ska man hinna leva och hinna med sig själv???? Jag har inte kommit på något bra svar ännu. Om du kommer på något får du gärna meddela mig. Men du verkar ju ändå hinna med mycket i din vardag. Minstingen var riktigt söt i sin ballet outfit iallfall även om det innebär ytterligare en aktivitet för dig att hålla rätt på samt skjutsa osv.
Ha en bra dag.
Kram!

olgakatt sa...

Hallå, Taina, livet är det som pågår medan man sysslar med annat!
Stå still och ta ett djupt andetag!

Saltistjejen sa...

Å en ballerina!!!!! Coolt! Jag gillar det! Hon testar allt! En fotbollsspelande, dansande tjej som även vet hur man kissar ute i naturen samt svänger taktpinnen!!! Skitbra! :-)
Sedan förstår jag att du kanske önskat att ballerinan dansat en onsdag istället för en tisdag, men men....
Kram Kram! och hoppas att du kan hålla jämn fart med dig själv nu under hösten!!

Camilla sa...

Skönt att allt löste sig med ert visa.

Taina, du bör försöka leva i nuet istället för att hoppas att hinna allt imorgon;)
Jag tycker att du är helskön.

Ha det gott.

Kram

Anna, Fair and True sa...

"Blandning av gyttjebrottning och karate", hahaha! :)

Taina sa...

Annika:
Ja onsdagen blev inte så annorlunda. Har ju haft fullt upp med ekollon...och vad varmt då!!! Svettigt värre.

Ja du Annika, mina dagar tycks vara lite väl fyllda ibland. Enda gången jag går ner i varv är när jag är bortrest. Och snart blir det av ;)

Kramar!!

Desiree:
Vi får nog fundera på det där ett tag till. Ibland kan jag avundas folk som hinner sätta sig ner och bläddra i en tidning i lugn och ro!
Javisst var hon söt! Idag, trots att hon inte hade balett skulle kläderna på. Hon älskar dem, hahahahaha!

Kramar

olgakatt:
Ja jag vet men varför är det SÅ svårt ibland. Jag vet ju det så väl men ändå...

Saltis:
Hon provar verkligen på allt den tjejen. Kommer ihåg att mina föräldrar gjorde likadant med mig när jag var liten. Fick prova på olika sporter tills jag fastnade för något.
Jag ska ta lite mer djupa andetag tror jag.

Kramar

Camilla:
Vad gulligt av dig. Och ja det är så skönt att visumbiten är avklarad. En punkt att lägga bakom sig i alla fal.

Kram

Anna:
Du skulle ha sett! Tror jag ska filma i smyg någongång :D