tisdag 28 september 2010

Pa resande fot

Jaha da ar man pa resande fot igen. Denna gang i Michigan. Tog flyget till Detroit och flyget var givetvis forsenat sa innan jag hade hamtat ut hyrbilen hade klockan hunnit bli nastan halv nio. Pa kvallen. Hade knappt en timmes korning framfor mig till en litet fjuttigt stalle som heter Utica. Skall vidare imorgon bitti till Armada. Utan min GPS skulle det ha tagit betydligt langre tid.


Min resepartner.

Att bo pa hotell i USA tycker jag ar varldstrakigt. De ligger ofta intill en highway med absolut INGENTING att gora eller se. Naja, jag ska ju bara jobba.


Jag ser ju inte ut att ha sa dar jattedaligt precis.

Godnatt!

5 kommentarer:

Annika sa...

Ta in på Ritz Carlton eller ngt sådant nästa ggn så du får lite hotellyx!! Jag vet vad du menar dock med de där hotellen längs motorvägarna, inte så kul. Eller de runt flygplatserna...
Aja, nu är du i Michigan, har aldrig varit där själv.
Hoppas du har trevlig. Tack och lov för GPS!! Vad gjorde man utan dem numera :-)
Kram!!

Desiree sa...

GPS är faktiskt en himla bra manick. Man kommer långt med en sådan. Jag hoppas att du får en bra kväll ändå fast hotellet är lite trist. Du får som sagt chansen att få en del jobb gjort iallfall.
KRam!

Lia sa...

Jag är mest imponerad över att du flyger och kör överallt! Själv är jag lite nojjig när det kommer till att köra bil, speciellt där jag aldrig har varit innan. jag blir stressad. Att ÅKA bil, däremot älskar jag! Vi tar gärna bilen ner i Europa för att se på roliga saker och äta gott.

Jag blev också glad över alla fina omdömen som L nu har fått. Jag tror det var rätt beslut Taina, att låte henne få känna sig stor och duktig och inte bara pressad. Som jag sa till dig innan: barn förstår så väl när det finns vuxna som inte tycker att de presterar gott runt dem. Jag om någon vet detta, min lågstadiefröken avskydde ju mig för att jag inte var vad hon förväntade sig. Och jag kände det tydligt alla de tre åren...PUSS

HeLena sa...

Ha det så skönt ändå!!
Kramar!!

Taina sa...

Annika:
Om jag fick valja vilket hotell sa kanske det skulle bli Ritz eller liknande. Men nu far vi ta dar foretaget har avtal coh rabatt. Det galler att halla nere kostnaderna.
Men visst, jag forsoker njuta av "egentiden"
Kramar!!!

Desiree:
Jag ar superdalig pa att lasa kartor och mitt lokalsinne ar urkasst! Sa lycklig over GPS uppfinningen :D
Kram!

Lia:
Hahahaha, jag kan ocksa bli stressad, speciellt om det ar morkt och massor av bilar, men man vanjer sig.

Lilla L ar riktigt duktig och vi ar sa stolta over henne!

Kramar!!!

Helena:
Hahahaha, det ska jag!

Kramar!