lördag 8 augusti 2009

Första veckan

Första veckan hemma har verkligen susat förbi. Kan det vara jetlaggen? Tittade på resväskorna i 4 dagar. Ouppackade. Istället för att hämta kläder i garderoben, har jag öppnat mina kära resväskor. Men igår, då hamnade allt där de skulle. Vete gudarna om jag försökte vara kvar i någon sorts semester-feeling. Trots jobbet. Ja, jag har börjat jobba. Känns ok faktiskt.

Veckan har också inneburit en hel del gå-igenom-post. Massor av post. Inte för att vi är populärare än någon annan, men det är mycket inför hösten med skolan och diverse aktiviteter. För barnen. Skolan börjar tidigare än normalt, dvs 31 augusti. I vanliga fall startar den efter Labor Day, som är första måndagen i september. Minstingen ska alltså gå om Kindergarten och Tonårstjejen börjar årskurs 11 och blir sk Junior på high school.

Vad gäller aktiviteter finns det miljoner saker att välja mellan. Både för vuxna och barn. Amrisar är duktiga på att skaka fram allt möjligt. Minstingen ska börja lira fotboll och det är INTE jag som kommit på det! Jag vill gärna att hon ska dansa och inte bli en kobent miss Zlatan. Tonårstjejen ska fortsätta rida och det är jag heller inget stort fan av. Usch vad tråkig jag låter nu då? Men vad gäller hästar så står de inte högt upp på listan av favoritdjur. Ja, de finns inte ens med på den listan!

Jag då? Jo jag ska fortsätta med träningen. Det blir Groove ett par dagar i veckan och Zumba en gång i veckan. Sedan ska det löptränas 3-4 ggr och till sist lite styrketräning. Träffade min personliga tränare i veckan och han ville att jag skulle göra en sista utvärdering, dvs kolla min kondition och styrka. Vad fancy shmancy det lät då. Min egen PT. Hahahaha, men jag fick faktiskt ett prova-på-tre-gånger-personlig-assistans gratis. De marknadsför sig på det viset för att locka en till att köpa deras tjänster för ca 70 dollar i timmen! Ha! Forget it, säger jag bara. Men min PT springer efter mig så fort han ser mig och är beredd att deala om priset för han vill så gärna att jag ska bli hans kund. I veckan visade han mig något jag aldrig sett förut. Ett par Kangaroo shoes! De ska visst göra underverk. Och jag skulle få prova dem gratis! Hm, vi får väl se.

Nä nu ska jag sätta fart. Det är lördag och solen skiner.

4 kommentarer:

alegni sa...

jag blev svettig bara av att läsa om dina planer!
vore kul om din iver att röra på dig kunde smitta av sig lite grann...
kraam!

Saltistjejen sa...

Men shit vilka skor!!!!!!!
Hur fungerar de? HOPPAR man fram i dem eller vad?????
Hahaha Taina, IFALL du ptovar de MÅSTE du bara filma det och lägga ut på bloggen! My God! Hahaha jag kan se dig framför mig hoppandes efter Minstingen med hunden efter dig hahaha! Oj nu fick jag tårart i ögonen av skratt...
Snääälla du kan väl testa dem gratis och filma!?!?! Det vore sååå skoj!
:-)
KRAAAM!

Marianne sa...

Hahahahahaha, jag säger som Saltis: PLEASE testa dem och filma och lägg ut! Hela skrivbordet guppar av skratt bara jag tänker på det! Tänk ett helt kvarter som har såna där skor och går ut med hundarna : D

KRAM!

Anna, Fair and True sa...

Jag spelade fotboll i 7 år och blev inte kobent! Så du kan vara lugn :)

Jag har så svårt att träna regelbundet så har funderat på en PT men det är så dyrt! De brukar ha ett bra erbjudande för tre gånger men sedan blir de ju dyrare. Jag betalar ju redan 500 kr i månaden för gymmet liksom! Men det kanske är värt det?? Ibland kan man ju betala för 20 gånger på en gång och då blir det lite billigare.

De där skorna verkar ju jättecoola! Undrar om du har provat nu? Får läsa vidare! :)