fredag 9 augusti 2019

Han kom och han for

Som en del av redan sett, så har Albert varit på besök hos mamsen. Och han fick se vårt Paradis! Jag är så himla glad att han fick göra det, trots en liten incident. Men All good.

Eftersom jag var så dålig under mina två veckors semester tidigare, så bestämde jag mig för att ta en ny vecka och körde upp till Paradiset med Liisa och Dino. Jonas fick stanna hemma och jobba. Någon måste ju kämpa för att pengarna rullar in.

Jag fick ett par dagar innan Albert dök upp. Och tur var väl det, för Liisa var som en zombie efter sin Sverigeresa plus att hon var supersjuk. Jag använde Teladoc för första gången och de skrev ut antibiotika åt henne och vips så började det vända. Fasiken vad bekvämt det var att bara kunna ringa och videosamtala med en läkare och slippa åka in och sitta och vänta i en evighet. Well, well, jag fick till slut åka in alla fall, men inte med Liisa utan med Albert! Han ramlade nämligen så illa och axeln åkte ur led när han wakeboardade. Suck. Men som tur var, kunde de få tillbaka den på plats.

Efter ett par dagar blev Jonas så avundsjuk  på oss och att vi tillbringade tid i Paradiset så han tog ledigt fredag och körde upp han med. Han kom sent torsdag kväll.

Ni som sett, vet ju att vi har en Tiki-bar. Nej, den har inte vi byggt. Den var där när vi köpte huset. I alla fall så bestämde vi oss för att ha cocktails med några av våra grannar. Det uppskattades verkligen. Albert blandade ihop Aperoldrinkar som jag aldrig smakat innan. Not my favorite. Men gubbarna tycktes gilla det.

Saknar vårt Paradis redan och nu är det uthyrt så det behöver inte stå ensam. Men snart är vi där igen!

Innan Albert dök upp, drog jag iväg på svampjakt!

Älskar att hänga på vårt lägre deck mot kvällningen.

Att hänga själv med den här bruden och snacka om allt mellan himmel och jord är så mysigt
Albert uppskattade kvällarna på bryggan




Dino var så glad att se Albert igen

Hänga med syrran och grilla smores är inte så illa

Det märktes att han hade semester, hahahahaha!





Trots semester fick han jobba lite
Vilken bil man hyr är visst viktigt




Provsmakar innan gästerna kom


 


Båttur med grannarna






Det såg bra ut men slutade på akuten tyvärr
Så här såg det ut dagen efter



Trots den lilla incidenten ville Liisa också prova wakeboarding
Och hon kom upp!!!




Hatar avsked! Men så kul att vi kunde få denna kvalitetstid tillsammans


Ses snart igen vårt underbara Paradis


4 kommentarer:

Malin sa...

Oj vilken osis, men kul att han kom och att ni fick en minisemester!

Anne sa...

Men lägg av så härligt ni har det, ser ut som ett gäng A-list kändisar som är ute och frotterar sig i sommarhuset och ett reportage från People eller Hänt Extra 😂😃. Jag menar, tikibar och allt. Skämt åsido, ser ljuvligt ut och förstår det här är paradiset för er. Vad roligt ni vågade satsa och köpte det. Mysigt sonen fick uppleva paradiset och ni fick tid tillsammans. Förhoppningsvis åkte han utvilad och glad efter fint familjeumgänge, trots missödet med axeln. Aperoldrinkar säger du, men det är ju så gott Taina. I alla fall om han blandade aperol spritz, min absoluta nummer 1 favoritdryck./Anne i Oregon (Har nog inte kommenterat här på år och dar så bäst skriva ut det, men har följt dig tyst och osynligt...)

Susjos sa...

Vilka bilder, och vilket ställe ni har, förstår att du kallar det paradiset!

Äventyret framtiden sa...

Kvalitetstid, precis det har du och ni haft det. Det går inte att ta miste på när man ser bilderna, minerna och allt annat till.
Att din son hamnade på akuten, hör på något märkligt sätt till hos dig, ni är så aktiva så vad som helst kan hända. Skönt att allt ordnade sig på bästa sätt innan avresa och avsked. Känner med dig, man går sönder, alltid, alltid.